Καινούργιου:Συγκλονίζει για το τροχαίο που είχαν οι γονείς της: Δεν πίστευαν ότι έχουν βγει ζωντανοί
Showbiz

Καινούργιου:Συγκλονίζει για το τροχαίο που είχαν οι γονείς της: Δεν πίστευαν ότι έχουν βγει ζωντανοί

Aνατριχιαστική η περιγραφή της Κατερίνας Καινούργιου για το τροχαίο ατύχημα που είχαν κατά το παρελθόν οι γονείς της.

Αφορμή για την αποκάλυψη της στάθηκε το τροχαίο που είχε προ ημερών η μετεωρολόγος, Χριστίνα Σούζη.

Όπως περιέγραψε η παρουσιάστρια, ήταν τόσο σοβαρό το τροχαίο των γονιών της που σώθηκαν από θαύμα. «Οι γονείς μου όταν είχαν το τρομερό αυτό ατύχημα μου είχαν πει ότι πήραν το αμάξι να το μαζέψουν, να το πάνε στο συνεργείο και τους είπαν εκεί «Θεός σχωρέστον». Δεν πίστευαν ότι έχουν βγει ζωντανοί. Αναρωτιόμουν μετά και τους ρωτούσα πως μπορούσαν να οδηγήσουν μετά από αυτό.

kainourgiou-(1).jpg

Το σοκ είναι τόσο μεγάλο. Χρειάστηκε μεγάλο διάστημα να το ξεπεράσουν. Κάποιοι δεν οδηγούν ποτέ και κάποιοι άλλοι το ξεπερνούν. Νομίζω ότι οι ψυχολόγοι συνιστούν να ξαναπιάσεις τιμόνι στα χέρια σου μετά από αυτό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δες το απόσπασμα

«Όλα καλά. Δόξα τω Θεώ! Η γιατρός έκανε κάτι πολύ καλά, γιατί έχουν περάσει 15 ημέρες περίπου. Θα φύγουν όλα τα σημάδια από ότι μου είπε. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Στον Ευαγγελισμό όλοι προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο και για μένα και για όλον τον κόσμο που είναι εκεί. Ήταν μεγάλη περιπέτεια Φαίη. Όλα καλά και δεν θέλω να τα θυμάμαι», είπε η Χριστίνα Σούζη στο Πρωινό Μας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved