Τάσος Λέκκας: «Παίρνω πολλή αγάπη από τον κόσμο»
Showbiz

Τάσος Λέκκας: «Παίρνω πολλή αγάπη από τον κόσμο»

Ο Τάσος Λέκκας μιλά σε συνέντευξή του για την απήχηση που έχει στον κόσμο η σειρά Αυτή η νύχτα μένει στην οποία υποδύεται τον Τάσο.

Ο ηθοποιός, αποκαλύπτει ότι ο κόσμος που τον βλέπει στον δρόμο, τον αναγνωρίζει και του μιλάει.

  • Ο κόσμος πώς αντιδράει όταν σε βλέπει στον δρόμο; Σου μιλάει για τη σειρά;

Ναι, ο κόσμος παρακολουθεί τη σειρά με ενδιαφέρον και συνδέεται με τους ήρωες. Ο Γιάννης Στάνκολγου, ο Γιάννης Τσορτέκης, η Κόρα Καρβούνη και οι υπόλοιποι ηθοποιοί έχουν μια τεράστια καριέρα πίσω τους. Το να προσεγγίζει εμένα ο κόσμος και να μου μιλάει -που είμαι ο λιγότερο αναγνωρίσιμος- είναι ενδεικτικό του πόσο μεγάλη απήχηση έχει η σειρά. Μου μιλάνε, με ρωτάνε πράγματα με όμορφο τρόπο.

Παίρνω πολλή αγάπη από τον κόσμο. Βέβαια, στο παρελθόν έχει συμβεί κάποιες φορές και να με βρίσουν για τον ρόλο του Τάσου. Αυτό ήταν λίγο τρομακτικό... Δικαιολογείται, όμως, γιατί συνδέεται πάρα πολύ ο κόσμος με τον Γιώργη και τη Νίτσα.

1678262065923-97340732-lekkas-(3).jpg
  • Την επόμενη χρονιά θα σε απολαύσουμε σε μία νέα σειρά του ALPHA, με τίτλο «Το προξενιό της Ιουλίας», θέλεις να μας πεις δυο λόγια για αυτή τη συνεργασία;

Δυστυχώς, δεν μπορώ να πω ακόμα πολλά πράγματα, γιατί είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο. Πρόκειται για ένα πάρα πολύ ωραίο πρότζεκτ και θα έχω έναν πολύ ενδιαφέροντα ρόλο, θα είναι υπέροχη η σειρά. Διάβασα τα επεισόδια που μου έστειλαν, είναι καλογραμμένη, θα είναι εξαιρετική παραγωγή. Επίσης, είμαι χαρούμενος γιατί και σε αυτή τη δουλειά θα συμμετέχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι! Είναι πολύ σημαντικό για μένα να βρίσκομαι σε δουλειές με ωραίους ανθρώπους.

  • Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά σου;

Με την ομάδα «The Young Quill», της οποίας είμαι μέρος, ετοιμάζουμε τις «Νεφέλες» του Αριστοφάνη σε διασκευή για όλη την οικογένεια. Μας αφορά αρκετά το παιδικό θέατρο και τα καλοκαίρια κάνουμε τέτοιες παραγωγές, θα παίξουμε στην Αθήνα, θα πάμε μια μικρή περιοδεία και μετά θα συνεχίσουμε τον χειμώνα στην παιδική σκηνή του θεάτρου Μπέλλος, το οποίο διαχειριζόμαστε και ως ομάδα. Σκηνοθέτης -όπως και της ομάδας μας- είναι η Αικατερίνη Παπαγεωργίου. Παράλληλα, την επόμενη θεατρική σεζόν θα ανεβάσουμε ως κεντρική την παράσταση «Η λέξη πρόοδος στο στόμια της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα» του Ματέι Βίζνιεκ, είπε ο Τάσος Λέκκας στο my tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved