Καλή Δάβρη: «Έχουν μείνει πολλά θέματα ανοιχτά στον Παράδεισο των Κυριών»
Showbiz

Καλή Δάβρη: «Έχουν μείνει πολλά θέματα ανοιχτά στον Παράδεισο των Κυριών»

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Καλή Δάβρη υποδύθηκε την Φωφώ στην καθημερινή σειρά και μιλά για όλα.

Φυσικά αναφέρθηκε στην ηρωίδα της αλλά και στις εξελίξεις της σειράς του Alpha.

  • Το τέλος του κύκλου λοιπόν βρήκε τη Φωφώ με τον Τάσο.

«Τη βρήκε όχι μόνο με τον Τόσο, αλλά και με την απόρριψή της ως γυναίκα και μητέρα γιατί δέχεται να μένει ακόμη μαζί του. Βλέπει τους ανθρώπους δίπλα της να παντρεύονται και έχει μια γλυκόπικρη γεύση.

Χαίρεται γι’ αυτούς αλλά αυτόματα σκέφτεται για το αν θα ζήσουν ευτυχισμένοι ή θα δυστυχήσουν σαν και την ίδια. Έχει αυτό το συναίσθημα. Άλλωστε είναι δουλειά και σπίτι, τίποτε άλλο».

  • Ποια δουλειά τώρα που κάηκε ο «Παράδεισος»;

«Όλα θα τα φτιάξουν οι σεναριογράφοι μας στη δεύτερη σεζόν. Κι εμείς ακόμη δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Έχουν μείνει πολλά θέματα ανοιχτά όπως εκείνο της σχέσης της Γεωργίας και του Πάρη, η ιστορία της Αμαλίας που δεν λέει στη Μιράντα ότι είναι η μητέρα της, το διαζύγιο της Πιπίτσας με τον Μάρκο, και έχουμε και τη Βικτώρια στη φυλακή».

davri.jpg
  • Θα θέλατε έναν κόντρα ρόλο; Αυτόν της Καρτεζίνη ας πούμε.

«Θα τον ήθελα πολύ. Τον επιθυμώ. Είναι ωραίοι ρόλοι αυτοί για έναν ηθοποιό. Το να μισείς τη Θεοδώρα Τζήμου γι' αυτά που κάνει η ηρωίδα της είναι μεγάλη επιτυχία γιατί σε έχει πείσει γι’ αυτό. Πάντως όσον αφορά το καστ δεν μπορώ να φανταστώ άλλους συναδέλφους σε αυτούς τους ρόλους. Δέσαμε όλοι μεταξύ μας και είναι μαγεία όταν συμβαίνει αυτό. Είμαστε μια ωραία ομάδα. Φανταστείτε στις δραματικές σκηνές γελάμε τόσο πολύ που πιεζόμαστε για να συγκροτηθούμε».

  • Μέχρι λοιπόν να επιστρέψει ο «Παράδεισος των κυριών» μπορούμε να σας απολαμβάνουμε στην παράσταση «Παντρολογήματα» του Νικολάι Γκόγκολ.

«Ξεκινήσαμε από τις 18 Ιουνίου από το Ανοιχτό θέατρο στο Ρέντη και θα κάνουμε μια μικρή περιοδεία μέσα στο καλοκαίρι. Πραγματικά το έργο μας είναι μια όαση γέλιου στους ζοφερούς καιρούς που ζούμε. Μια ανατρεπτική κωμωδία πολύ κοντά στη σημερινή μας εποχή. Παίζουν ο Αλμπέρτο Εσκενάζι που έχει κάνει και τη διασκευή, ο Σταμάτης Μπαντούνας, ο Βασίλης Φακανάς, ο Αντώνης Βαρθαλίτης και η Σάρα Εσκενάζι», είπε η Καλή Δάβρη στο tv 24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved