Ευγενία Δημητροπούλου: «Ευχαριστώ το Θεό που καταφέραμε και υιοθετήσαμε ένα παιδί»
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: «Ευχαριστώ το Θεό που καταφέραμε και υιοθετήσαμε ένα παιδί»

Για όλα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Ευγενία Δημητροπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην υιοθεσία που έκανε με τον σύζυγό της, ενός παιδιού από την Αφρική.

  • Πραγματοποιήσατε ένα όνειρό σας, που ήταν η υιοθεσία ενός παιδιού από την Αφρική. Ποια ήταν η πιο δύσκολη και, αντίστοιχα, η πιο όμορφη στιγμή στη διαδικασία αυτή;

Υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές αλλά και παρά πολλές όμορφες. Τώρα πια δεν τις μετρώ έτσι, κρατώ όλες τις αλλαγές που έφερε σε εμένα αυτό το ταξίδι, το πώς άλλαξε τον τρόπο σκέψης μου, πώς σμίλεψε την ψυχή μου και ευγνωμονώ κάθε μέρα τον Θεό που τα καταφέραμε.

  • Πώς θα περάσετε το καλοκαίρι;

Με πρόβες και ευελπιστώ να κάνω μερικά μπάνια. Στις 4 και 5 Αυγούστου θα βρίσκομαι στη μικρή Επίδαυρο με την παράσταση «Γίνεται δέντρο το πουλί;» του Χρήστου Χωμενίδη, σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά. Μετά, εύχομαι να ξεκλέψω μερικές ημέρες διακοπών.

dimitropoulou.jpg
  • Τι ετοιμάζετε θεατρικά για την επόμενη σεζόν;

Το χειμώνα θα βρίσκομαι στο θέατρο Άνεσις με τον «Μάρτυρα κατηγορίας» σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη. Θα κληθούμε να παρουσιάσουμε επί σκηνής το έργο της Άγκαθα Κρίση με έναν ωραίο θίασο εκλεκτών συναδέλφων.

  • Συζητάτε και για κάποια νέα σειρά στην τηλεόραση;

Προς το παρόν δεν έχω τηλεοπτικά σχέδια, είπε η Ευγενία Δημητροπούλου στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved