Έξαλλη η Φωτεινή Πετρογιάννη με το μήνυμα που έλαβε: «Θα μηνυθεί η κυρία, τέλος με τα σκουπίδια»
Showbiz

Έξαλλη η Φωτεινή Πετρογιάννη με το μήνυμα που έλαβε: «Θα μηνυθεί η κυρία, τέλος με τα σκουπίδια»

Έξω φρενών έγινε η Φωτεινή Πετρογιάννη με το μήνυμα που έλαβε μέσα από τα social media.

Η δημοσιογράφος αποφάσισε να κινηθεί νομικά καθώς μερικά βιτριολικά σχόλια.

Η συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ANT1, αποφάσισε να μοιραστεί ανοιχτά τα σχόλια που έλαβε σε προσωπικό μήνυμα, ενημερώνοντας ότι θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό.

1687688255189-423985358-petrogiani2.jpg

«Η συγκεκριμένη κυρία, πίστεψε κάτι που πιστεύουν πολλοί εδώ μέσα. Ότι μπορεί να μας γράφουν ό,τι στο διάολο κατεβαίνει στο κεφάλι τους γιατί έτσι γουστάρουν. Για να τελειώνουμε… η κυρία η συγκεκριμένη θα μηνυθεί και δεν θα φοβηθώ να μηνύσω οποιονδήποτε άλλον θεωρήσει ότι είμαι κάδος της μαύρης του ψυχής. Τέλος με τα σκουπίδια κάποιων», ήταν η απάντηση της Φωτεινής Πετρογιάννη.

Δες παρακάτω την ανάρτησή της με τα απίστευτα μηνύματα που έλαβε:

petrogianni

To 2019 η Φωτεινή Πετρογιάννη είχε μοιραστεί ξανά τις σκέψεις της για τα μηνύματα μίσους στα social media.

«Διαβάζω κάθε μέρα στα posts ανθρώπων που είναι πιο γνωστοί μέσω της δουλειάς τους , αμέτρητα άσχημα σχόλια, γεμάτα κακία. Σχόλια που πληγώνουν έστω και για λίγο. Τα: «δημοκρατία έχουμε» , «δημόσιο προφίλ έχεις ό,τι θέλω θα κάνω», «εφόσον εκτίθεσαι, θα τα ακούς», ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Υπάρχει μόνο ότι ΕΣΥ, θέλεις να πληγώσεις κάποιον για να καλύψεις την «κακή» σου ζωή, την ανασφάλειά σου και ένα πρόβλημα δικό σου που ακόμα δεν έχεις εντοπίσει και δεν το έχεις δουλέψει! Αν αντιπαθείς κάποιον, τον σιχαίνεσαι, δεν τον θέλεις, τον φθονείς ή οτιδήποτε άλλο, δε χρειάζεται να τον δηλητηριάζεις με τα λόγια σου. Φτιάξε τη ζωή σου και άσε τους άλλους να κάνουν το ίδιο».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved