Showbiz

Τα «έσπασαν» Καλομοίρα-Χρουσαλά στο πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Μαίρης Βιτινάρος!

Gossip-tv Team

Τα γενέθλιά της είχε σήμερα η Μαίρη Βιτινάρος και οι καλές της φίλες Καλομοίρα και Μαριέττα Χρουσαλά με τους συζύγους τους φρόντισαν να κάνουν ξεχωριστή αυτή τη μέρα για εκείνη. 

Όλα συνέβησαν σε γνωστό στέκι των βορείων προαστίων που φημίζεται για την κουζίνα του. Η ανυποψίαστη Μαίρη Βιτινάρος την οποία γνωρίσαμε στο GNTM τη σεζόν που πέρασε ως guest στο ριάλιτι μοντέλων, βρέθηκε εκεί για να συναντήσει την παρέα Χρουσαλά-Πατίτσα και την οικογένεια της Καλομοίρας.

vitinaros-kalomoira-xrousala-(1).jpg

Κάποια στιγμή και χωρίς εκείνη να το περιμένει, η Καλομοίρα πήρε το μικρόφωνο και άναψε το κέφι με τα τραγούδια που τραγουδούσε μέχρι που εμφανίστηκε μπροστά της και μία υπέροχη τούρτα για τα γενέθλιά της.

Η όμορφη Μαίρη σάστισε και φυσικά το καταδιασκέδασε ενώ άκουσε και από την Καλομοίρα να της τραγουδάει το Happy Birthday με μοναδικό τρόπο.

Στην παρέα και ο κούκλος αδελφός της Μαίρης Βιτινάρος, ο Τζακ ο οποίος φυσικά ήταν και από τους πρώτους που της ευχήθηκαν. Στο γλέντι που προέκυψε μέχρι και πιάτα ακούγονται να σπάνε και φυσικά χαρτοπετσέτες να εκτινάσσονται στον αέρα σε ένα πολύ ενθουσιώδες κλίμα.

Δείτε το παραπάνω βίντεο με όσα συνέβησαν στο πάρτι έκπληξη για τη Μαίρη Βιτινάρος:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved