Λουκία Παπαδάκη: «Με τον Λεωνίδα Κακούρη είμαστε φίλοι εδώ και μια ολόκληρη ζωή»
Showbiz

Λουκία Παπαδάκη: «Με τον Λεωνίδα Κακούρη είμαστε φίλοι εδώ και μια ολόκληρη ζωή»

Η Λουκία Παπαδάκη μιλάει για τη φιλία και τη συνεργασία της με τον Λεωνίδα Κακούρη και στα όσα αγαπάει στην τέχνη της υποκριτικής.

Η καταξιωμένη ηθοποιός μιλά για όλους και για όλα.

  • Φέτος πρωταγωνιστείτε στη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο ρόδο». Τι απολαμβάνετε σε αυτή τη συνεργασία;

Κατ’ αρχάς, απολαμβάνω την παρέα. Για μένα τουλάχιστον, όλα αυτά τα χρόνια, αυτό είναι το κυρίαρχο, οι καλές, αρμονικές, αγαπησιάρικες συνεργασίες. Δεν λέει κανένας ότι είναι όλα αγγελικά πλασμένα, αλλά η καλή διάθεση και το ήθος των ανθρώπων παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Σε αυτή τη δουλειά είναι εξαιρετικοί όλοι. Πέρασα πολύ ωραία και μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ με πάρα πολύ αγαπημένους ανθρώπους από τα παλιά.

  • Αναφέρεστε στον Λεωνίδα Κακούρη;

Ναι, είμαστε μαζί από παιδιά. Ο Λεωνίδας ήταν 17-18 ετών και ενώ 22 όταν γνωριστήκαμε στη σχολή. Είμαστε φίλοι εδώ και μια ολόκληρη ζωή, μας συνδέουν τα νιάτα μας. Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ένας άνθρωπος με βαθύτατο ήθος και πλήρη συνείδηση του τι σημαίνει να είσαι καλλιτέχνης. Είναι ένα «διαμάντι» σε όλα τα επίπεδα, προσωπικό, καλλιτεχνικό, ταλέντου, συμπεριφοράς, ήθους. Είναι εξαιρετικό πλάσμα και έχει παραμείνει ο ίδιος από τότε που γνωριστήκαμε. Έχει κάνει μία θαυμάσια πορεία στο θέατρο και ό,τι του έρχεται του αξίζει και με το παραπάνω. Έχει δουλέψει πάρα πολύ.

loukia1.jpg
  • Οι καλές συνεργασίες ήταν πάντα βασικό κριτήριο για εσάς για να πείτε το «ναι» σε μία δουλειά;

Βέβαια. Οι καλές συνεργασίες ξεκινούν από τον ίδιο μας τον εαυτό. Αν έχω μία βάση που μου λέει ότι συνεργάζομαι με όλους με αγάπη, κατανόηση, σεβασμό, τότε οτιδήποτε και να συμβεί είναι πολύ εύκολο να ξεπεραστεί. Αν σε μία δουλειά δεν ξεχνάμε τςοιοι είμαστε εμείς και ποιους έχουμε απέναντί μας, όλα λύνονται. Το δύσκολο κομμάτι είναι να δούμε πρώτα μέσα μας. Από εμάς ξεκινούν όλα και σε εμάς καταλήγουν.

  • Τι σας γοήτευσε στον ρόλο της Κύρας;

Στην Κύρα με γοήτευσε η προσωπικότητά της, που ήταν έξω από τα στεγανά και τα κατεστημένα. Ο ρόλος της μου ταίριαξε πολύ, γιατί πήγαινε κόντρα στο ρεύμα. Όπως θα φανεί και στα επόμενα επεισόδια, από την αρχή μέχρι το τέλος η Κύρα πάει κόντρα. Έχει συγκεκριμένο σχήμα αξιών, δεν μπερδεύονται τα όριά της, και εμένα αυτό μου αρέσει. Ο πυρήνας της είναι πάρα πολύ ισχυρός, αν και κάνει λάθη. Ο χαρακτήρας της είναι σχεδόν κυριαρχικός, είναι ηγετική και ανοίγει δρόμους, είπε η Λουκία Παπαδάκη στο my tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved