Μυρτώ Πισπινή: Θρήνος για τη Μαριάννα από το Καλημέρα Ζωή - Πέθανε o 27χρονος γιος της
Showbiz

Μυρτώ Πισπινή: Θρήνος για τη Μαριάννα από το Καλημέρα Ζωή - Πέθανε o 27χρονος γιος της

H Μυρτώ Πισπινή, γνωστή σε όλους μας από τον ρόλο της ως Μαριάννα Θεοχάρη στη σειρά του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ζωή μίλησε πρώτη φορά στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε ότι πριν 11 μήνες έχασε τον μονάκριβο γιο της σε ηλικία 27 χρονών.

Αρχικά η Μυρτώ Πισπινή είπε: «Δεν είμαι πια ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι ψυχοθεραπεύτρια πια. Το μόνο που κρατώ από την προηγούμενη μου ζωή είναι πως είμαι 20 χρόνια καθηγήτρια υποκριτικής στη σχολή της Μαίρης Τράγκα».

Και συντετριμμένη από τον θάνατο του γιου της, Χρήστο που τον έχασε με τραγικό τρόπο όπως είπε.

Συγκεκριμένα είπε: «Πριν από περίπου 11 μήνες έχασα το μοναχοπαίδι μου, τον γιο μου, 27 ετών. Τον Χρήστο. Τον έχασα με έναν πολύ τραγικό τρόπο που δε θα ήθελα να πω. Ακόμη μέσα μου υπάρχει η λέξη αδιανόητο. Ένας γονιός που χάνει το παιδί του.

mirto_pispini.jpg

Από τις πρώτες ώρες εγώ σαν κουτάβι ένιωθα την ανάγκη αν υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που έχουν το ίδιο βίωμα, να πάω να χωθώ. Είχα τρομερή ανάγκη να μοιραστώ από την πρώτη στιγμή. Ήμουν διατεθειμένη να μετακομίσω σε άλλη πόλη αν υπήρχε ομάδα πενθούντων γονέων…»!

pispini.jpg

Και πρόσθεσε: «Ακόμη αιμορραγώ. Πρέπει να ζήσω χωρίς ένα κομμάτι της ύπαρξής μου. Πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό και να το αποδεχτείς ότι αξίζει τον κόπο να ζεις. Δεν έχω χάσει κανέναν άλλον, ούτε τους γονείς μου. Και έχασα το παιδί μου, χωρίς καμία γεύση τι εστί θάνατος»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved