Showbiz

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν μπορούσε άλλη όμορφη γυναίκα πλάι της, κλωτσούσε»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στη μία» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Ιωαννίδου το μεσημέρι του Σαββάτου 1/7.

Η γνωστή χορεύτρια και ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για τις συνεργασίες που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και με την Ρένα Βλαχοπούλου.

Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στην κινηματογραφική συνύπαρξη της με την Αλίκη και είπε: «δεν μπορούσε άλλη όμορφη γυναίκα πλάι στην Αλίκη. Εγώ έπαιξα στο «Πιο λαμπρό αστέρι» και μου έβαλε η μαμά μου ένα χρυσό φουστάνι και μου το έβγαλε η Αλίκη. Πήγε στον Καραγιάννη που ήταν φίλοι και είπε: «έχω πει πως άλλη φορά δεν θα μου φέρετε κοριτσάκια που να μοιάζουν σε μένα ή να είναι σαν εμένα! Να είναι απλά, να είναι έτσι, να είναι αλλιώς, όπως σας έχω πει». Και γω έβαλα τα κλάματα.

Η Αλίκη δεν δεχόταν στο πλάι της άλλες, όπως βλέπετε και στις ταινίες που δεν ήθελε συμπρωταγωνίστριες και λαμπερές γυναίκες. Εγώ δεν ήμουν όμως γυναίκα, ήμουν κορίτσι ακόμα. Παρόλα αυτά κλωτσούσε η Αλίκη. Με αγαπούσε η Αλίκη, με έβαλε στην ταινία να παίξω την αρραβωνιαστικιά του Παπαμιχαήλ αλλά γενικώς δεν της πήγαινε πολύ όλο αυτό.

Με έβαψε κιόλας μελαχρινή ενώ εγώ ήμουν καστανόξανθη! «Αν θέλετε να παίξει στην ταινία, θα είναι μελαχρινή» είπε» πρόσθεσε, η Μαρία Ιωαννίδου.

«Η Βλαχοπούλου δεν τα είχε αυτά, απλά με καρπάζωνε συνέχεια γιατί ήμουν παιδί και μια μέρα που ξέχασα τις τσίχλες με έβαλε να πάω τρία τέταρτα δρόμο να αγοράσω τσιχλόφουσκες από το περίπτερο».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved