Βανδή-Μπισμπίκης: Τα στιγμιότυπα πιασμένοι χέρι-χέρι & η σούπερ αποκαλυπτική εμφάνιση της Δέσποινας
Showbiz

Βανδή-Μπισμπίκης: Τα στιγμιότυπα πιασμένοι χέρι-χέρι & η σούπερ αποκαλυπτική εμφάνιση της Δέσποινας

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι αχώριστοι!

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει το ζευγάρι στην καλύτερή του φάση και οι αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς πριν το μεγάλο τους ταξίδι στην Κρήτη έχουν ήδη ξεκινήσει.

Οι δυο τους πριν μερικές μέρες, πιο συγκεκριμένα την ημέρα της διεξαγωγής των φετινών Mad, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά την έξοδό τους από ο σημείο της εκδήλωσης και αφού νωρίτερα ηθοποιός είχε δώσει το «παρών» στη μεγάλη συναυλία με αφορμή τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» στο θέατρο Πέτρας.

8134_VASILIS_MPISMPIKIS_DESPINA_VANDI_162023.jpg

Το ζευγάρι βγήκε πιασμένο χέρι-χέρι με τη Δέσποινα για μια ακόμη φορά να εντυπωσιάζει με τη εμφάνισή της, η οποία ήταν αποκαλυπτική, με κοντό σορτσάκι και crop top.

Δες τους μαζί στη gallery

«Τι μας αφορά το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του, από τη στιγμή που δε βλάπτει τη δική μας; Τι σχέση έχει η ηλικία, τι σχέση έχει η σεξουαλική ταυτότητα, τι σημασία έχει αν παντρεύτηκε ή όχι, αν έχει κάνει παιδί ή όχι; Αυτό που θα έπρεπε να μας αφορά είναι το πώς εμείς οι ίδιοι θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, καταρχάς για τον εαυτό μας και κατ’ επέκταση για τα παιδιά μας, τους συναδέλφους μας, τους φίλους μας και για το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο συνυπάρχουμε. Να μεγαλώνουμε με αξίες, μεγαλοψυχία και καλοσύνη. Η προσωπική μας χαρά θα έπρεπε να μας απασχολεί και, πάνω απ’ όλα, να ικανοποιούμε τις προσωπικές μας προσδοκίες και όχι τις προσδοκίες των άλλων», είχε πει η τραγουδίστρια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved