Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: «Δεν τον άφησαν έτσι εκτός φυλακής, έμπαζε νερά η ιστορία, συγνώμη κιόλας»
Showbiz

Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: «Δεν τον άφησαν έτσι εκτός φυλακής, έμπαζε νερά η ιστορία, συγνώμη κιόλας»

Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε σε συνέντευξή της και στον Πέτρο Φιλιππίδη, λίγο καιρό μετά την αποφυλάκισή του.

Η ηθοποιός, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι δεν τον άφησαν ελεύθερο για να του κάνουν το χατίρι, καθώς σύμφωνα με την ίδια, η ιστορία έμπαζε από την αρχή.

  • Είστε υπέρ του να επιστρέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης καλλιτεχνικά;

Είμαι υπέρ ναι. Και για τον Κιμούλη είμαι υπέρ, ο οποίος κατά τα άλλα είναι αντιπαθέστατος. Πήγα πρόσφατα και τον είδα στην παράσταση και όταν του είπα συγχαρητήρια μου απάντησε ένα ξερό ευχαριστώ. Ήμουν με έναν συνάδελφο και μου λέει «ντροπή του σε σένα που τον υποστήριξες και ήσουν η μόνη» να απαντήσει έτσι ψυχρά.

Δεν με νοιάζει εγώ θεωρούσα ότι δεν έπρεπε να τον ανακατέψουν με τους βιασμούς, γιατί δεν είναι βιαστής, ο Κιμούλης αλλά παλιοχαρακτήρας. Έχω συνεργαστεί μαζί του μου έχει μιλήσει και μένα απότομα και πολύ αυστηρά, αλλά από εκεί και πέρα ας κάνει ό,τι νομίζει. Με τον Φιλιππίδη είχα συνεργαστεί στις «Δροσουλίτες» και με φλερτάρισε έντονα γιατί του αρέσουν οι γυναίκες και η γυναίκα του Ελπίδα το γνώριζε αυτό. Παρότι θα μπορούσε να με κόψει από τη σειρά, τον έφτασα με τον τρόπο μου στο σημείο να γίνουμε φίλοι. Θέλω να πω λοιπόν σε κάποια κορίτσια ότι υπάρχουν τρόποι να τα αποφύγεις αυτά.

maria-ioannidou.webp
  • Θα συνεργαζόσασταν ξανά δηλαδή με τον Φιλιππίδη;

Ναι, βέβαια. Δεν τον άφησαν εκτός φυλακής για να του κάνουν το χατίρι, κάπου έμπαζε νερά αυτή η ιστορία, συγγνώμη κιόλας.

  • Βιώσατε σεξουαλικές παρενοχλήσεις στην πορεία σας;

Ναι, από τον καθηγητή μου στη δραματική σχολή και από τον συγχωρεμένο θείο μου. Με παρενόχλησε στα 14. Μου έκανε μια άσεμνη χειρονομία. Εγώ έκανα ότι δεν κατάλαβα και προχώρησα παρακάτω. Και στον καθηγητή έδειξα με τον τρόπο μου πως αν συνεχίσει θα έχει συνέπειες, είπε η Μαρία Ιωαννίδου στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved