Μαρία Ιωαννίδου: «Δεν υπάρχει κανένας πλειστηριασμός. Ντροπή για το όνομά μου να λέγονται αυτά»
Showbiz

Μαρία Ιωαννίδου: «Δεν υπάρχει κανένας πλειστηριασμός. Ντροπή για το όνομά μου να λέγονται αυτά»

Για όλους και για όλα μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου σε συνέντευξή της και δεν δίστασε να ξεσπάσει για κάποιες ανακρίβειες.

Κάποια πράγματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για εκείνη την έχουν κάνει έξω φρενών και δεν δίστασε να τοποθετηθεί.

  • Είναι αλήθεια πως το σπίτι που σας άφησε ο Φρέντυ Γερμανός βγαίνει σε πλειστηριασμό;

Το σπίτι είναι δικό μου και εγώ και ο Δημήτρης αποφασίσαμε να το πουλήσουμε, για να πάρουμε ένα πιο μεγάλο. Ήρθαν πολύ υποψήφιοι αγοραστές βρήκαμε μια και συμφωνήσαμε να το δώσουμε. Πήραμε λοιπόν μια προκαταβολή 30.000 ευρώ, όμως μετά το μετανιώσαμε γιατί δεν βρήκαμε σπίτι αντίστοιχο με το δικό μου. Έτσι αυτή τη στιγμή απλώς εκκρεμούν αυτά τα 30.000 ευρώ που θα δοθούν πίσω. Δεν υπάρχει κανείς πλειστηριασμός. Ντροπή για το όνομά μου να λέγονται αυτά.

  • Στις δύσκολες στιγμές νιώθετε ακόμη πιο έντονη την απουσία ενός παιδιού;

Μόνιμα. Το τεράστιο λάθος μου είναι ότι δεν έκανα παιδί. Έκανα 5 αμβλώσεις τα σκότωσα τα παιδάκια μου. Ήμουν με τον Σειληνό όμως και πολύ μικρή. Μετά με τον Φρέντυ κάναμε εξωσωματική και πέτυχε. Τότε όμως αρρώστησε εκείνος με καρκίνο και δεν προχωρήσαμε. Με τιμώρησε ο Θεός επειδή είχα σκοτώσει 5 παιδιά. Είπαμε με τον Δημήτρη να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι από την Αιθιοπία. Φτάσαμε πολύ κοντά αλλά μας έβαλαν πολλά εμπόδια. Κρίμα γιατί θα είχαμε τώρα ένα παιδάκι που θα ήταν τώρα 10 ετών.

1675068485901-445625935-mariaioannidou.jpg
  • Φοβάστε τον θάνατο;

Δεν θέλω να πεθάνω. Θέλω να μην το καταλάβω, να μου έρθει ένα εγκεφαλικό μπαμ και κάτω. Δεν μου αρέσουν επίσης τα γηρατειά. Και μην κοιτάτε την ηλικία στο google είμαι πολύ νεότερη.

  • Είστε υπέρ της ευθανασίας αν ταλαιπωριόσασταν;

Ναι, με πολύ γενναιότητα θα έκανα ευθανασία αν ήταν να μείνω σακάτισσα. Έχω πολεμήσει πάντως ολόκληρη παράλυση. Είχαν παραλύσει τα χέρια και τα πόδια. Έλεγαν ότι μπορεί και να πεθάνω. Εγώ όμως τα κατάφερα έπαιρνα το μπαστούνι ως κουτσή και έπαιρνα τα βουνά, είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved