Showbiz

Κοσμοσυρροή για τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Η αφιέρωση στη μητέρα του που πήγε να τον καμαρώσει

Στην συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο θέατρο Πέτρας βρέθηκε το gossip-tv.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής για ένα ακόμη καλοκαίρι μας χαρίζει ένα επικό μουσικό ταξίδι μέσα από την περιοδεία του σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο!

Ο καλλιτέχνης - φαινόμενο, με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες που «μαγεύουν» τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, ταξιδεύει με το «Elpida Tour», μία μεγάλη, εντυπωσιακή και υψηλών προδιαγραφών παραγωγή της Panik live.

Μοναδικός, ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που πέρυσι πραγματοποίησε την πιο επιτυχημένη περιοδεία με αποκορύφωμα τη συναυλία με τον 50Cent στην Αθήνα, γεμίζει και το φετινό καλοκαίρι με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες του και την απαράμιλλη αισθητική του.

ARGYROS

Στην αποψινή του συναυλία στο θέατρο Πέτρας επικράτησε το αδιαχώρητο από κόσμο. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε μία εντυπωσιακή έναρξη και όπως ήταν φυσικό καταχειροκροτήθηκε.

argyros.jpg

«Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που γίνεται εδώ απόψε! Εδώ στη γειτονιά μου εδώ που μεγάλωσα», είπε μεταξύ άλλων.

356968139_1367534783807847_836764730774299429_n.jpg

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως στη συναυλία βρισκόταν και η μητέρα του και μάλιστα της αφιέρωσε και τραγούδι. «Μάνα ο γιος σου τραγουδάει απόψε εδώ...», είπε.

ARGYROS2.jpg

Δείτε το βίντεο από την έναρξη παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved