Υρώ Μανέ- Φαίδρα Νταϊόγλου: Μαμά και κόρη ποζάρουν στο φακό και εμείς τις χαζεύουμε
Showbiz

Υρώ Μανέ- Φαίδρα Νταϊόγλου: Μαμά και κόρη ποζάρουν στο φακό και εμείς τις χαζεύουμε

Η Υρώ Μανέ μαζί με την κόρη της, Φαίδρα, παρακολούθησαν την παράσταση ο «Ιππόλυτος» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Ευαγγελάτου, με τον Ορέστη Χαλκιά στον ομώνυμο ρόλο.

Στις 7 και 8 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου παρουσιάστηκε ο «Ιππόλυτος» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Ευαγγελάτου. Η Υρώ Μανέ μαζί με την κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου, ήταν εκεί και απόλαυσαν την παράσταση.

TOM_6173.jpg

Οι δύο όμορφες γυναίκες πόζαραν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό μετά το τέλος της παράστασης. Η 26χρονη Φαίδρα ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό, δημοσιεύοντας συχνά βίντεο όπου χορεύει, εντυπωσιάζοντάς τους followers.

TOM_6187.jpg

Νίκος Διαμαντής-Υρώ Μανέ

ndpphoto@gmail.com

Είναι εξαιρετική χορεύτρια και έχει σπουδάσει Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Η Φαίδρα σπούδασε επίσης κλασικό και σύγχρονο χορό στη Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου. Από μικρή της άρεσε ο χορός και το πιάνο.

TOM_6718.jpg

Υρώ Μανέ-Κατερίνα Ευαγγελάτου

ndpphoto@gmail.com

«Δεν μου ήρθε τίποτα εύκολα, ο χώρος μας δεν είναι και ο ευκολότερος. Μετά τα Εγκλήματα μου πρότειναν πανομοιότυπα πράγματα και έκανα αρκετό καιρό να ξανακάνω τηλεόραση. Κατάλαβα όμως ότι δεν είναι καλό να απέχεις. Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί για το ταλέντο στην κωμωδία, πιστεύω ότι είναι και γονιδιακό θέμα. Ένας πολύ καλός κωμικός ηθοποιός μπορεί να είναι και πολύ καλός δραματικός, ενώ δεν πιστεύω το αντίθετο», είχε δηλώσει η Υρώ Μανέ.

TOM_6751.jpg

Εδώ με την κόρη της

«Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι δεν είμαι ευχαριστημένη από την τηλεόραση. Δεν έχω κάνει πολλά πράγματα στην τηλεόραση, ήταν μετρημένα. Δεν έχω συναδέλφους που τους θεωρώ οικογένεια. Έχω οικογένεια και μου είναι υπέρ αρκετό. Ο σύζυγός μου, ο Τάσος, είναι το στήριγμά μου και η Φαίδρα, η κόρη μου, η λατρεία μου. Κάποτε είχα κάνει το λάθος να μπερδέψω το επαγγελματικό με το φιλικό και το οικογενειακό. Απογοητεύτηκα και κατάλαβα ότι δεν μπλέκονται αυτά».

TOM_6754.jpg

Ορέστης Χαλκιάς-Γιάννης Τσορτέκης-Υρώ Μανέ-Φαίδρα Νταϊόγλου

ndpphoto@gmail.com

«Λατρεύω τη νέα γενιά καλλιτεχνών. Για την κόρη μου είμαι περήφανη και σαν μητέρα και σαν καλλιτέχνης», είχε δηλώσει χαρκατηριστικά για την κόρη της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved