Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και εντυπωσιάζει με το γλυκό της πρόσωπο!
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και εντυπωσιάζει με το γλυκό της πρόσωπο!

Είδαμε το υπέροχο και αψεγάδιαστο πρόσωπο της Ελένης Φουρέιρα και συγκλονιστήκαμε! Εντυπωσιακή ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media είναι η Ελένη Φουρέιρα η οποία συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια αυτή τη φορά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο απευθύνεται στους fans της στη Ρόδο, με αφορμή τη συναυλία της στο Νησί των Ιπποτών την Τετάρτη.

foureira-(3).jpg

Στο βίντεο διακρίνεται ότι η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει στα social media.

«Νομίζω ότι έχω να τραγουδήσω στη Ρόδο από το 2018 ή το 2019 και είμαι τόσο χαρούμενη που σε δύο μέρες θα είμαι εκεί να σας δω μετά από από τόσα χρόνια που έχουν περάσει. Αχ Ρόδο μου αγαπημένη, ανυπομονώ πραγματικά», ακούγεται να λέει η Ελένη Φουρέιρα στο βίντεο.

Δείτε το:

H Eλένη Φουρέιρα η οποία εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της στα MADVMA είναι μια υπέροχη μαμά και λατρεύει τις στιγμές που περνάει με τον μονάκριβο γιο της, τον πέντε μηνών Μποτία junior!

Ο μικρός ήρθε στον κόσμο στις 7 Φεβρουαρίου και χάρισε νέο νόημα τόσο στους γονείς του όσο και στις οικογένειές τους που περίμεναν πώς και πώς την άφιξή του.

Το απόγευμα της Τετάρτης την είδαμε να απολαμβάνει μαζί με τον γιο της δροσιστικές στιγμές στην πισίνα του σπιτιού τους, αντιμετωπίζοντας έτσι την αφόρητη ζέστη που επικρατεί σε όλη τη χώρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved