Μάνος Πετούσης: Μιλά για τον ήρωα που υποδύεται στη σειρά Σασμός
Showbiz

Μάνος Πετούσης: Μιλά για τον ήρωα που υποδύεται στη σειρά Σασμός

Για τον Δημήτρη που υποδύεται στην καθημερινή σειρά του Alpha, Σασμός, μιλά σε συνέντευξή του ο Μάνος Πετούσης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός δεν αποκλείει στον τρίτο κύκλο να δούμε και την κόρη του, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει εμφάνιση.

  • Στov τρίτο και καθοριστικό κύκλο της σειράς, θα υπάρξει δικαίωση για τον ήρωά σας; Του αξίζει να έρθει κάτι καλό στη ζωή του, όπως ένας έρωτας.

«Θεωρείτε εσείς πως ένας έρωτας θα δικαίωνε αυτόν τον ήρωα; Νομίζω ότι το σύμπαν θα του το ανταποδώσει αλλιώς και όχι έχοντας δίπλα του σύντροφο/σύζυγο. Ίσως έχοντας για πάντα δίπλα του ανθρώπους που θα τον νοιάζονται. Μην ξεχνάμε πως έχει και μια κόρη ο Δημήτρης, που ακόμα δεν έχουμε δει όμως...».

  • Τονίσατε το «ακόμα». Υπάρχει περίπτωση να τη δούμε στον τρίτο κύκλο και να δούμε τον ήρωά σας και ως πατέρα;

«Θα το ήθελα πολύ, θα είχε ενδιαφέρον να τον δούμε και σε αυτόν τον τόσο σημαντικό ρόλο της ζωής του. Θα ήθελα όμως να βρει την ηρεμία που του αξίζει και τις ρίζες του, τους ανθρώπους δίπλα στους οποίους μεγάλωσε. Έχει περάσει πολλά. Αυτό άλλωστε δεν ζητάμε όλοι μας και στην κανονική ζωή. Να βρούμε τους ανθρώπους που μας θυμίζουν την παιδική μας ηλικία; Ειδικά στην περιφέρεια συμβαίνει αυτό. Οι άνθρωποι σμίγουν και είναι λες και δεν πέρασε χρόνος από πάνω τους».

petousis.jpg
  • Να θυμίσουμε στο κοινό του περιοδικού μας πως είστε ταυτόχρονα και αντιδήμαρχος πολιτισμού στον δήμο Χαϊδαρίου. Τι ετοιμάζετε γι’ αυτό το καλοκαίρι;

«Πάντα ετοιμάζουμε πράγματα και δρώμενα για τους δημότες μας. Είμαστε σε συζητήσεις για εκδηλώσεις που θα γίνουν το φθινόπωρο».

  • Το κοινό θα σας απολαύσει την επόμενη σεζόν στο σανίδι;

«Είχα προτάσεις να αναλάβω τη σκηνοθεσία κάποιων παραστάσεων αλλά τελικά δεν τις δέχτηκα. Τώρα συζητάω για κάποιον ρόλο. Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να “βγάλω” κάποια πράγματα από πάνω μου και στη συνέχεια να αναλάβω καινούρια. Και να ξεκουραστώ θα ήθελα... όμως με ξέρω. Τρώγομαι με τα ρούχα μου και ποτέ δεν ησυχάζω. Είναι στη φύση μου», είπε ο Μάνος Πετούσης στο tv 24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved