Έξω φρενών η Γαρυφαλλιά Καληφώνη με ταξιτζή: «Ήθελα να του χτυπήσω το κεφάλι στο τιμόνι»
Showbiz

Έξω φρενών η Γαρυφαλλιά Καληφώνη με ταξιτζή: «Ήθελα να του χτυπήσω το κεφάλι στο τιμόνι»

Έξαλλη εμφανίστηκε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο TikTok με αφορμή το περιστατικό που έζησε με ταξιτζή.

Όπως αποκάλυψε κάλεσε ταξί για να την μεταφέρει σε ένα ραντεβού της αλλά ο νεαρός ταξιτζής δεν σταμάτησε να απευθύνεται στην ίδια ως «αγάπη μου και μωρό μου».

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη τονίζει στο βίντεο που ανέβασε:

«Είναι ένας τύπος νέος γύρω στα 35 και μου λέει “αγάπη μου εσύ γιατί σε ακυρώνουν τα ταξί;”… Του μιλάω στον πληθυντικό για να το κόψει και συνεχίζει σε όλον τον δρόμο να με λέει “αγάπη μου και με τι ασχολείσαι”. Του λέω “σας παρακαλώ με φέρνετε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, με λένε Γαρυφαλλιά”… Ο τύπος όχι δεν σταμάτησε να με λέει αγάπη του, γέλασε και λέει “είμαστε κοντά ηλικιακά”, με είπε και” μωρό μου”. Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με πήγε σε λάθος δρόμο, κατέβηκα πολύ πιο πριν, γιατί δεν ήθελα να κάτσω άλλο μέσα σε αυτό το ταξί.

Έβαλα ακουστικά κι έβλεπα ότι μου μιλούσε από τον καθρέφτη. ήθελα να του πάρω το κεφάλι και να του το χτυπήσω στο τιμόνι» είπε μεταξύ άλλων η Γαρυφαλλιά Καληφώνη,

Δείτε το βίντεο:

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα και φέτος θα γιορτάσουν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους.

Η πρώτη επέτειος του ζευγαριού προβλέπεται... ταξιδιάρικη. Ο Χρήστος Μάστορας και οι «Μέλισσες» θα περιοδεύσουν ανά την Ελλάδα λόγω των live τους.

Η Γαρυφαλλιά θα είναι δίπλα στον αγαπημένο της όπως συμβαίνει και στις περισσότερες εμφανίσεις του. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να βρουν τη χρυσή τομή και να συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη φύση, τις εξορμήσεις και την περιπέτεια.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved