Μελίνα Νικολαΐδη-Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Η βραδινή έξοδος και τα κοινά φωτογραφικά στιγμιότυπα
NDP photo agency
Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη-Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Η βραδινή έξοδος και τα κοινά φωτογραφικά στιγμιότυπα

Όχι πως η Μελίνα Νικολαΐδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη κρύβονται αλλά κάθε φορά που εμφανίζονται κάπου μαζί, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας. 

Κάτι παρόμοιο συνέβη και πριν από λίγες μέρες όταν έδωσαν το παρών σε καλοκαιρινό event σε γνωστό στέκι της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Ο κτηνίατρος Λάζαρος Καρανάσιος, ιδρυτής πρότυπου ιατρείου μικρών ζώων υποδέχτηκε πολλούς επώνυμους φίλους του, ανάμεσά τους ο Κώστας Τσουρός, η Άντα Λιβιτσάνου και ο σύζυγός της, ο Στάθης Σχίζας, o Γιώργος Αναγνωστάκος, η Μιρκέτα Βιδάλη, η Άννα Ζηρδέλη, ο Αλμπέρτο Μποτία και ο Νίκος Γιαννουλίδης.

Το event αποτέλεσε την ιδανική αφορμή να συγκεντρωθούν άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα, να τιμήσουν τον Λάζαρο Καρανάσιο και να απολαύσουν μία υπέροχη βραδιά στον πιο καλοκαιρινό προορισμό.

Φυσικά, τα φλας των φωτογράφων έκλεψαν η κόρη της Δέσποινας Βανδή με τον αγαπημένο της, γνωστό personal trainer Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη αλλά και η Άντα Λιβιτσάνου με τον σύζυγό της Στάθη Σπηλιώπουλο που σπάνια τους απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός στον οποίο μάλιστα χάρισαν οι δυο τους ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Δείτε φωτογραφίες από το μοναδικό αυτό event:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved