Η αδημοσίευτη φωτό της μελαχρινής Άντζελας Γκερέκου - Έργο τέχνης!
Showbiz

Η αδημοσίευτη φωτό της μελαχρινής Άντζελας Γκερέκου - Έργο τέχνης!

Η τηλεοπτική Αθηνά της Γης της Ελιάς, κατά κόσμον Άντζελα Γκερέκου, ήταν πάντα μια εντυπωσιακή γυναίκα που μαγνήτιζε με το μαγικό της βλέμμα και τα έντονα γαλάζια μάτια της. Δείτε μια αδημοσίευτη φωτό της που ανέβασε στο Ιnstagram και θαμπωθήκαμε από την ομορφιά της!

Η Άντζελα Γκερέκου μας πρωτοσυστήθηκε πριν αρκετά χρόνια ως ως ηθοποιός και στη συνέχεια η ίδια πέρασε από τον χώρο της υποκριτικής στον χώρο της πολιτικής.

Η γνωστή ηθοποιός και πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού φαίνεται πως κατάφερνε πάντα να τραβάει την προσοχή με το μαγνητικό της βλέμμα, κάτι που συνεχίζει να κάνει μέχρι και σήμερα.

1675197994952-666310954-gkerekou-2.jpg

Η Άντζελα Γκερέκου είναι αδιαμφισβήτητα μία γυναίκα που δεν περνάει απαρατήρητη με την προσωπικότητα αλλά και το παρουσιαστικό της.

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, στο μακρινό 1989, θυμηθήκαμε μια όμορφη φωτό-έργο τέχνης της Άντζελα Γκερέκου την οποία είδαμε πρώτη φορά όταν εκείνη την δημοσίευση πριν λίγο καιρό στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

H Άντζελα Γκερέκου ποζάρει στον φακό του φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου, πιο όμορφη και σαγηνευτική από ποτέ, με τα μακριά μαύρα της μαλλιά ελεύθερα και με ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν στα χείλη.

https://www.instagram.com/p/CegOZTFI36Q/

Πριν λίγες ημέρες είδαμε την Άντζελα Γκερέκου, μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου στη Μύκονο.

Η Άντζελα Γκερέκου μοιράστηκε υπέροχα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο instagram και μας έδειξε όχι μόνο πως περνά στη Μύκονο, που ταξίδεψε αλλά και πόσο κοκέτα είναι ακόμα και στις διακοπές της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved