Ο κούκλος Γιώργος Καράβας ποζάρει μόνο με την πετσέτα του, σχεδόν γυμνός!
Showbiz

Ο κούκλος Γιώργος Καράβας ποζάρει μόνο με την πετσέτα του, σχεδόν γυμνός!

Ο Γιώργος Καράβας πόζαρε σχεδόν γυμνός, μόνο με μια πετσέτα και ξετρέλανε τις followers στο Instagram!

Ο Γιώργος Καράβας είναι άνδρας με ιδιαίτερο στυλ και έχει ένα φανατικό κοινό που τον ακολουθεί στο Instagram και τον θαυμάζει.

Σε σχέση με τα επαγγελματικά του έχει κάνει πολλές συνεργασία με διάσημους οίκους του εξωτερικού, όπως Gianfranco Ferré, Ermenegildo Zegna και πολλούς ακόμα.

Όπως είχε δηλώσει και σε συνέντευξή του ήξερε από μικρός ότι ήταν ένα ωραίο παιδί. «Δεν ήξερα όμως τι αντίκτυπο μπορεί να έχει μια ωραία εμφάνιση, καθώς υπήρχαν άλλα παιδιά που ήταν πολύ πιο αρεστά στα κορίτσια του σχολείου», είχε πει.

360215561_3545903612403212_4240228715742808172_n.jpg

Ο Γιώργος Καράβας έχει πολύ καλή σχέση με τα social media και συχνά αναρτά υλικό από την καθημερινότητά του στο Instagram ώστε να κρατά ενημερωμένους τους διαδικτυακούς του φίλους.

Πόζαρε για το Instagram μόνο με μια πετσέτα και ξετρέλανε τους followers του. Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στη Σαντορίνη με τη σύζυγό του και περνάνε υπέροχα!

Δείτε παρακάτω τις φωτό που ανέβασε με την πετσέτα!

Σε πείσμα εκείνων που υποστηρίζουν πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού αποδεικνύουν πολύ συχνά μέσα από αναρτήσεις τους στα social media, πώς μόνο αυτό δεν συμβαίνει στη δική τους περίπτωση.

Στο ταξίδι τους στη Σαντορίνη οι δυο τους πόζαραν με φόντο ένα απίστευτο και απόκοσμης ομορφιάς τοπίο, ενθουσιάζοντας τους follwers τους.

Οι δύο ερωτευμένοι δεν σταματούν να κάνουν θαλάσσιες βόλτες με φουσκωτό σε κοντινά νησάκια από τη Σαντορίνη όπως η Θηρασιά που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, και να βουτούν σε μη προσβάσιμες παραλίες γνωρίζοντας έτσι και άλλες ομορφιές του νησιού που δύσκολα μπορεί κανείς να προσεγγίσει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved