Τζωρτζίνα Λιώση: «Δεν έχω καταφέρει να το διαχειριστώ» - Η εξομολόγησή της για τη φωτιά στο Μάτι
Showbiz

Τζωρτζίνα Λιώση: «Δεν έχω καταφέρει να το διαχειριστώ» - Η εξομολόγησή της για τη φωτιά στο Μάτι

Με αφορμή την συμπλήρωση των πέντε ετών από τη μεγάλη φωτιά στο Μάτι που άφησε πίσω της νεκρούς, η Τζωρτζίνα Λιώση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι #yes.

Εμφανώς συγκινημένη αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχει καταφέρει να το διαχειριστεί μέσα της. «Δεν ξέρω τι να πω… Νομίζω ότι είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα σήμερα, ξυπνάνε τραύματα, ξυπνάνε δυσκολίες.

liosi-(2).jpg

Ήμουν από τα παιδιά που λάτρευα το καλοκαίρι και κάθε φορά και πλέον όσο ζεσταίνει ο καιρός, τρέμω για το τι θα συμβεί πάλι. Για μένα, και λόγω της προσωπικής εμπειρίας με τη φωτιά στο Μάτι, είναι ένα τεράστιο τραύμα που κάθε φορά και κάθε φορά, κάθε καλοκαίρι και με κάθε σπίθα, αναζωπυρώνεται και μέσα μας. Και νομίζω σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο», είπε και συνέχισε:

liosi-(4).jpg

«Δεν έχω καταφέρει να το διαχειριστώ σε προσωπικό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Δυσκολεύομαι αρκετά, έχω κατοικίδια που ήταν εκεί εκείνη τη μέρα. Κι όταν βλέπω τις γάτες μου να παθαίνουν πανικό επειδή μυρίζουν στην ατμόσφαιρα φωτιά, αντιλαμβάνομαι ότι το τραύμα δεν είναι πολυτέλεια του ανθρώπινου ψυχισμού. Δεν έχω σταματήσει να πηγαίνω εκεί όπου ήταν το σπίτι μας στο Μάτι. Και πότιζα και φύτευα, εκεί ήταν το σπίτι μου, εκεί μεγάλωσα… Μου ήταν ανυπόφορο να μην ξαναπατήσω εκεί. Με αυτό το μέρος συνδέομαι κυτταρικά».

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved