Showbiz

Βανδή-Μπισμπίκης: On the road για Χανιά - Εκείνος οδηγεί και εκείνη απαθανατίζει τις στιγμές!

Gossip-tv Team

Οι διακοπές στην Κρήτη συνεχίζονται για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη οι οποίοι αφού απόλαυσαν μοναδικές στιγμές στο Ρέθυμνο, έχοντας συχνά στην παρέα τους τον καλό τους φίλο, τον γνωστό λυράρη Μανώλη Κονταρό, είπαν να γνωρίσουν και τις ομορφιές των Χανίων.

Μπορεί οι αποστάσεις να είναι αρκετά μεγάλες στην Κρήτη όμως αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί τον Βασίλη Μπισμπίκη ή τη Δέσποινα Βανδή που δείχνουν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή των διακοπών τους.

1690196884804-182706174-vandi.jpg

Το ζευγάρι είχε βρεθεί και πέρυσι στη Μεγαλόνησο και προφανώς τούς μάγεψε τόσο που ήθελε να είναι και φέτος ο προορισμός των διακοπών του.

Έμειναν αρχικά σε ένα υπέροχο και πολυτελές ξενοδοχείο και μάλιστα κάποιες μέρες μαζί τους ήταν και η κόρη της τραγουδίστριας, Μελίνα Νικολαΐδη η οποία δείχνει να έχει «χτίσει» μία πολύ ζεστή σχέση με τον ηθοποιό.

Σήμερα, η Δέσποινα Βανδή με ένα μικρό βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας ενημέρωσε ότι μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη πάνε Χανιά, με εκείνον να οδηγεί ανέμελος το αυτοκίνητο και εκείνη να απολαμβάνει κάθε στιγμή της μαζί του.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved