Σμαράγδα Καρύδη: Καλωσόρισε τον Αύγουστο με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι - Ποζάρει και εντυπωσιάζει
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: Καλωσόρισε τον Αύγουστο με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι - Ποζάρει και εντυπωσιάζει

Σμαράγδα Καρύδη - Ο Αύγουστος έφτασε επισήμως και οι celebrities θέλησαν να τον υποδεχτούν και να στείλουν τις ευχές τους στους διαδικτυακούς τους φίλους.

Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν ασφαλώς ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να ευχηθούν για τον καινούργιο μήνα.

Η ηθοποιός ξεκουράζεται αυτή την περίοδο στο ησυχαστήριό της, στην Αίγινα περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές και γεμίζοντας μπαταρίες λίγο πριν έρθει ο χειμώνας και πέσει ξανά με τα μούτρα στη δουλειά.

Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί «Καλό Μήνα» στους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας φωτογραφίες της φορώντας ένα μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι που αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της.

ΚΑΡΥΔΗ

Η ηθοποιός μου μας έχει χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, διαθέτει ένα άκρως καλλίγραμμο κορμί στα 53 της χρόνια - κάτι που θα διαπιστώσετε και παρακάτω.

«Καλώς ήρθες μήνα με τα δύο φεγγάρια» έγραψε η Σμαράγδα Καρύδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

https://www.instagram.com/p/CvaNzQht3yc/

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο «People» είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν πώς καταφέρνει να διατηρεί τη φυσική της κατάσταση, λέγοντας τα εξής: «Είχα πάντα καλό μεταβολισμό κι ενώ έτρωγα τον άμπακο δεν πάχαινα. Τώρα, βέβαια, δεν είναι το ίδιο. Έτσι, δεν το παρακάνω. Δεν τρώω παστίτσια και μουσακάδες. Την τηγανητή πατάτα, που δεν έχω ωραιότερο πράγμα στη ζωή μου, τη στερούμαι. Γιατί κανονικά θα ήθελα να την τρώω κάθε μέρα. Έχω σωθεί γιατί δεν βάζω ζάχαρη πουθενά και μου αρέσει καλύτερα η πικρή γεύση. Το γλυκό μου είναι μια bitter σοκολάτα. Και πίνω πολύ νερό. Μόνο κατά τη διάρκεια της παράστασης πίνω τουλάχιστον δύο λίτρα, όχι με το ζόρι, αλλά γιατί το έχω ανάγκη. Κάτι παθαίνω και “πέφτω” όταν διψάω».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved