Γκλέτσος: «Η τάξη μου είναι ένα απλό αυτοκίνητο, το πολύ μέχρι 1400 κυβικά και να μένω στην Κυψέλη»
Showbiz

Γκλέτσος: «Η τάξη μου είναι ένα απλό αυτοκίνητο, το πολύ μέχρι 1400 κυβικά και να μένω στην Κυψέλη»

Σπουδαίος ηθοποιός, μαχητικός, σταράτος και ευθύς είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που χαρακτηρίζουν τον Απόστολο Γκλέτσο

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος αυτόν τον καιρό βρίσκεται εν μέσω προεκλογικής περιόδου αφού κατεβαίνει υποψήφιος στις Περιφεριακές εκλογές του Οκτωβρίου, μιλάει για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια, αποκαλύπτει τι θα γίνει με το φημολογούμενο remake της σειράς Τμήμα Ηθών και παραδέχεται ότι έβγαλε χρήματα από τις εποχές που πρωταγωνιστούσε στη μικρή οθόνη τον πρώτο καιρό της ιδιωτικής τηλεόρασης.

3915_APOSTOLOS_GLETSOS_24112022.jpg

Σε τι φάση σας πετυχαίνουμε το φετινό καλοκαίρι;

Ετοιμάζομαι για τις περιφερειακές εκλογές, όπου θα είμαι υποψήφιος περιφερειάρχης. Δεν υπάρχουν εύκολες εκλογές, όλες οι εκλογικές διαδικασίες είναι δύσκολες και σοβαρές. Έχουν το ίδιον της ιερότητας, γιατί πρέπει να απευθυνθούμε στον κόσμο με το αίσθημα της ευθύνης και να του πούμε πέντε πράγματα αληθινά....

Τηλεοπτικά θα σας δούμε;

Δεν προλαβαίνω. Το 24ωρο πια δεν μου φτάνει. Να φανταστείτε τη θάλασσα τη βλέπω με το μακαρόνι (γέλια).

Θα θέλαμε να σας δούμε πάντως στο νέο «Τμήμα Ηθών»...

Και εγώ θα ήθελα, αλλά δεν θα γίνει για οικονομικούς λόγους. Είναι πάρα πολύ μεγάλο το μπάτζετ και δεν βρήκαν τα λεφτά προς το παρόν.

Ίσως μελλοντικά...

Ελπίζω όχι και πολύ μελλοντικά για να μην πηγαίνω με το πι (γέλια).

Πώς σας φαίνεται ότι πλέον οι followers αποτελούν κριτήριο για να πάρει ένας ηθοποιός δουλειά;

Κάθε εποχή έχει τα δικά της. Κάποτε έλεγαν “κόβω εισιτήρια”, δεν με παραξενεύει τίποτα. Όλα είναι θέμα εποχής και συνθήκης. Τι να κάνουμε, μην δαιμονοποιούμε το παρόν.

Ζήσατε στις χρυσές εποχές της ιδιωτικής τηλεόρασης, καταφέρατε να κάνετε κομπόδεμα;

Έκανα ναι, γιατί ήμουν ένα πολύ φτωχό παιδί, ένα χωριατόπαιδο και από μικρό παιδί δούλευα και τα τιμούσα τα χρήματα που έβγαζα. Τα έδινα στον πατέρα μου και τα φυλούσε και μου τα επέστρεφε.

Έχουμε ακούσει πάντως συναδέλφους σας να λένε ότι πρωταγωνιστώντας σε μια σειρά, πήραν σπίτι.

Δεν νομίζω. Εγώ τέτοια λεφτά δεν έχω πάρει. Ακόμη και όταν κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά, το σύστημα είναι έτσι δομημένο που στα παίρνει πίσω. Πάντα καταφέρνει και σου κόβει τα φτερά που εξέχουν, οπότε μην νομίζετε ότι μας έμειναν τα λεφτά. Παρόλα αυτά, επειδή ήμουν ένα παιδί που πατούσε στη γη, έκανα ένα κομπόδεμα ώστε να μην έχω τη μεγάλη αγωνία. Πάντα έχω αγωνία, αλλά δεν είμαι επί ξύλου κρεμάμενος.

Ποτέ δεν σας είδαμε με πισίνες πάντως και ακριβά αμάξια...

Όχι, όχι. Ήμουν πάντα μετρημένος. Ακόμη και αν είχα την άνεση να πάρω ένα ακριβό αυτοκίνητο, δεν το έπαιρνα γιατί είμαι φύσει και θέσει αριστερός. Δεν επιτρέπεται να κάνω πράγματα που δεν τα έχει η τάξη μου. Η τάξη μου είναι ένα απλό αυτοκίνητο, το πολύ μέχρι 1400 κυβικά και να μένω στην Κυψέλη. Ακόμη και αν έχω λεφτά, δεν θα πάω παραπάνω. Δεν μπορείς να λες ότι είσαι αριστερός και να μένεις στην Εκάλη και να οδηγείς κάτι τζιπ που φοβάμαι να μπω μέσα. Αν τα κάνεις όλα αυτά μην λες ότι είσαι αριστερός, πες ότι είσαι δεξιός και δεν θα σε κατηγορήσει κανένας.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved