Απόστολος Γκλέτσος: Η αποκάλυψη της ηλικίας του, τα πάθη, ο έρωτας και οι συμβουλές στην κόρη του
Showbiz

Απόστολος Γκλέτσος: Η αποκάλυψη της ηλικίας του, τα πάθη, ο έρωτας και οι συμβουλές στην κόρη του

O Απόστολος Γκλέτσος δεν έχει κανένα πρόβλημα να λέει δημόσια την ηλικία του. Όπως δεν έχει και πρόβλημα να πει πως δεν σκοπεύει να παντρευτεί ξανά στη ζωή του ενώ παραδέχεται ότι δεν είναι για έρωτες πλέον... 

Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός μοιράζεται σε συνέντευξή του με τον κόσμο τα πάθη που είχε κατά το παρελθόν ενώ δεν κρύβει ότι συμβουλεύει τη μοναχοκόρη του, χωρίς να κρύβει και την επιθυμία του κάποια στιγμή να αποκτήσει εγγόνι.

Πάθη είχατε;

Δεν είχα ποτέ. Ψιλά πράγματα, πότε κολλούσα από ‘δω και από ‘κει. Για λίγο όμως και ελάχιστα. Δεν ήταν κάτι που μου άλλαξε τη ζωή. Πάντα ήμουν με τον αθλητισμό και αυτό με έσωσε, γιατί όλο και κάτι μ@@κιούλες έχω κάνει, αλλά είναι παρανυχίδες. Αυτό που δοκιμάζεις και φεύγεις.

Στα 57 υπάρχει η ανάγκη για έρωτα;

Όχι στα 57 μου δεν υπάρχει η ανάγκη για έρωτα. Ο έρωτας, ο συναισθηματικός, είναι αναγκαία κατάσταση και το αναζητάς σε μικρές ηλικίες και γι’ αυτό τραβάς και το χουνέρι του. Όσο μεγαλώνεις, είναι μια από τις απελευθερώσεις που σου χαρίζει η ζωή. Είσαι πιο χαλαρός, σου αρέσει περισσότερο η παρέα των φίλων σου, ενώ το άλλο είναι πρόβλημα ρε συ. Οι νεανικές καψούρες που χάνεσαι... Παναγία μου.

Αποκλείεται το ενδεχόμενο να παντρευτείτε ξανά στα 60 σας;

Κάτσε καλά, όχι, όχι (γέλια).

Δεν έχετε ανάγκη από μια σύντροφο;

Όχι, δεν θέλω μπελάδες στο κεφάλι μου. Όπου γης και πατρίς... Να χτυπάει το τηλέφωνο και αντί να σου λέει «γεια» να σου λέει «πού είσαι;».

Η κόρη σας είναι η σημαντικότερη γυναίκα στη ζωή σας;

Εντάξει, αυτές τις μεγαλοκουβέντες δεν τις μπορώ. Δεν υπάρχει σημαντικότερη γυναίκα, η κόρη μου είναι η κόρη μου, τέλος. Ούτε σημαντικότερη γυναίκα υπάρχει, ούτε σημαντικότερος άντρας, ούτε τίποτα. Υπάρχουν σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μου. Σημαντικό πρόσωπο είναι η μάνα μου, η κόρη μου, η αδερφή μου και άλλα 5-6 άτομα που δεν είναι συγγενείς εξ αίματος.

Με εγγόνι σας φαντάζεστε;

Δεν θέλω να το λέω, γιατί αγχώνεται η μικρή.

Την συμβουλεύετε την κόρη σας;

Την συμβουλεύω να μην ακούει κανενός τις συμβουλές και να κάνει ό,τι τη κατεβαίνει στο μυαλό.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved