Showbiz

Δεινή χορεύτρια η Νικολούλη! Έσυρε πρώτη τον χορό στους ρυθμούς της τσαμπούνας σε χωριό της Νάξου!

Gossip-tv Team

Τις διακοπές της συνεχίζει για το φετινό καλοκαίρι η Αγγελική Νικολούλη και όπως μαθαίνουμε, περνάει πολύ καλά στη Νάξο. 

Χθες το βράδυ (4/8) η έμπειρη δημοσιογράφος και ερευνήτρια βρέθηκε, όπως αποκαλύπτει το Naxos Press, σε μία πολύ όμορφη γιορτή που οργανώνεται από τους ντόπιους, την εκδήλωση «Τσαμπούνα στο Φιλώτι» και φιλοξενείται στο Αθλοθέατρο του χωριού.

Στο Φιλώτι λοιπόν, η Αγγελική Νικολούλη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους, να απολαύσει τοπικά εδέσματα και φυσικά να χορέψει στους ρυθμούς της τσαμπούνας, το δημοφιλές στα ελληνικά νησιά μουσικό όργανο που μοιάζει με τη Σκωτσέζικη γκάιντα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο παραπάνω, η Αγγελική Νικολούλη όχι μόνο χόρεψε αλλά και έσυρε πρώτη τον χορό, δείχνοντας να το καταδιασκεδάζει.

Η Ελληνίδα «Μις Μαρπλ» όπως πολλοί την αποκαλούν, έχει ξεκινήσει τις διακοπές της εδώ και αρκετές εβδομάδες δείχνοντας να έχει έντονη την ανάγκη να ξεκουραστεί και να γεμίσει μπαταρίες για να επιστρέψει ξανά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ανανεωμένη και ήρεμη.
Δείτε το βίντεο με την Αγγελική Νικολούλη να χορεύει παραδοσιακό χορό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved