Ιωάννα Τριανταφυλλίδου- Κίμων Κουρής: «Παγιδευμένοι» στον έρωτα- Η απόδραση και οι μυστικές διακοπές
Showbiz

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου- Κίμων Κουρής: «Παγιδευμένοι» στον έρωτα- Η απόδραση και οι μυστικές διακοπές

Πιο αγαπημένοι και ερωτευμένοι από ποτέ, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής ανυπομονούν να ξεκινήσουν τις διακοπές τους σε μυστικό προορισμό μόνο για δύο.

Παντού μαζί η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής. Οι αγαπημένοι ηθοποιοί, που πρωταγωνιστούν στην αστυνομική σειρά του ΑΝΤΙ «Παγιδευμένοι», διανύουν μια από τις ωραιότερες περιόδους τους και μαζί μετρούν αντίστροφα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Λαμπεροί και χαρούμενοι, χωρίς να αφήνει λεπτό ο ένας τον άλλον από το πλευρό του, εμφανίστηκαν στο πάρτι της σειράς που διοργάνωσε ο ΑΝΤ1 για την παραγωγή, τους συντελεστές και τα ΜΜΕ σε έναν χώρο που μυρίζει καλοκαίρι. Στον Ιστιοπλοϊκό στον Πειραιά ήρθαν μαζί ο εισαγγελέας Μαυρίδης, τον οποίο υποδύεται ο Κίμων Κουρής και η δυναμική εισαγγελέας Αγγελική Ρούσσου, κατά κόσμον Iωάννα Τριανταφυλλίδου. Εντυπωσιακή και απαστράπτουσα, η Ιωάννα δεν σταμάτησε να μιλά με τους συναδέλφους της έχοντας σχεδόν συνεχώς στο πλευρό της τον σύντροφό της, ο οποίος τη φρόντιζε διακριτικά.

Σε λίγες εβδομάδες τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 ολοκληρώνονται και ξεκινά η περίοδος των διακοπών. Οι δύο ηθοποιοί ανυπομονούν να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν σε ήσυχο προορισμό, όπου θα χαρούν τον έρωτά τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Το σίγουρο είναι πως η Ιωάννα θα βρει χρόνο για να επισκεφθεί και τη Θεσσαλονίκη και να περάσει χρόνο με τους γονείς της, τους οποίους δεν βλέπει όσο συχνά θα ήθελε.

Από τις αρχές του χρόνου, που έγινε γνωστή η σχέση τους μέχρι σήμερα, οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες. Την Πρωτομαγιά ταξίδεψαν μαζί στο Πήλιο, όπου τους συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός. Δεν είχαν επιλέξει τυχαία αυτόν τον προορισμό, αφού ο Κίμων Κουρής έχει καταγωγή από τον Βόλο. Και μπορεί να αποτελούν ένα από τα φρέσκα ζευγάρια στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά τους συνδέει μια πολύχρονη φιλία πριν επιλέξουν να είναι μαζί. Έχουν συνυπάρξει σε φιλικές παρέες τόσο στην Αμερική όσο και στην Ελλάδα.

Μάλιστα, το 2020 είχαν... πέσει στο κρεβάτι για τις ανάγκες της κινηματογραφικής ταινίας «Nexting» σε σκηνοθεσία Καρίνας Λογοθέτη, τα γυρίσματα της οποίας είχαν πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στην Αμερική, με την Ιωάννα να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο και να υπογράφει το σενάριο. Το γεγονός πως πριν από τη σχέση τους είχαν συνεργαστεί και έχτισαν βήμα-βήμα τη φιλία τους αποδείχθηκε κομβικό.

Η Ιωάννα έχει κάνει αξιοσημείωτα βήματα και διεθνείς συμμετοχές όπως στη σειρά «Swedish Dicks», με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς. Ενδιαφέρουσα διεθνή καριέρα κάνει και ο Κίμων Κουρής αφού έχει συμμετάσχει σε ξένες παραγωγές όπως το «Staler by their father», με πρωταγωνίστρια τη Σάρα Ντρου, γνωστή από την πολυαγαπημένη σειρά «Grey's Anatomy».

Πηγή: Real Life

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved