Μάκης Δελαπόρτας: «Η Αλίκη έφυγε έτσι όπως προφανώς ήθελε, στα φώτα, στα πρωτοσέλιδα»
ndp photo
Showbiz

Μάκης Δελαπόρτας: «Η Αλίκη έφυγε έτσι όπως προφανώς ήθελε, στα φώτα, στα πρωτοσέλιδα»

Ο Μάκης Δελαπόρτας αποτελεί-αναμφίβολα- μια ξεχωριστή περίπτωση στον καλλιτεχνικό χώρο...

Με ιδιαίτερο ζήλο, σεβασμό και απεριόριστη αγάπη, ο Μάκης Δελαπόρτας, συλλέγει και παρουσιάζει τους βίους λαμπερών πρωταγωνιστών και ηθοποιών που έβαλαν ισχυρά θεμέλια στο ελληνικό θέατρο, διασώζοντας παράλληλα το πολύτιμο αρχειακό υλικό τns μουσικής και των τραγουδιών του ελληνικού σινεμά.

Σήμερα υπάρχουν αληθινοί σταρς, όπως ήταν η Βουγιουκλάκη, η Καρέζη, ο Κούρκουλος;

Υπάρχουν αντίστοιχου βεληνεκούς όσον αφορά το ταλέντο τους, για το star quality όχι. Η εποχή δεν βοηθά, γιατί τρέχει με ιλιγγιώδεις ταχύτητες. Άλλαξαν πολλά πράγματα και κατά συνέπεια δεν μπορεί να ειδωλοποιηθεί κανείς που εμφανίζεται στην τηλεόραση. Άρα δεν νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια θα δούμε περιπτώσεις σαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ή τον Κούρκουλο και κάποιους άλλους που ήταν πραγματικά τα είδωλα της μεγάλης οθόνης. Μην ξεχνάμε πως τα είδωλα γεννήθηκαν μέσα από τη μεγάλη οθόνη, κάτι που σήμερα δεν υφίσταται στη χώρα μας τουλάχιστον.

aliki.jpg

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη που γνώρισε την απόλυτη δόξα, ήταν ευτυχισμένη τελικά, ή έφυγε με κάποιο παράπονο;

Δεν θα μιλήσω αποκλειστικά για την Αλίκη, αλλά για όλους τους μεγάλους πρωταγωνιστές που γνώρισα. Κατ’ ουσία ήταν ευτυχισμένοι άνθρωποι όσο ήταν πάνω στη σκηνή και όσο εισέπρατταν την αγάπη του κόσμου και το χειροκρότημα. Όταν τα φώτα έσβηναν πολλοί από αυτούς ζούσαν στο περιθώριο και στη μελαγχολία. Στην περίπτωση όμως της Βουγιουκλάκη αυτό δεν πρόλαβε να συμβεί. Η Αλίκη έφυγε έτσι όπως προφανώς ήθελε, στα φώτα, στα πρωτοσέλιδα.

makisdelaportas_221832113_185433280232672_5502246437672850270_n.jpg

-Εικοσιεπτά χρόνια πέρασαν από τον θάνατό της και ακόμη θέλουμε να μάθουμε για εκείνη.

Σίγουρα θα την χαροποιεί αυτό. Αναμφίβολα θα την χαροποιεί. Το ήξερε πως θα πουλούσε και θα είχαν ενδιαφέρον τα όσα θα λέγονταν για εκείνη και μετά τον θάνατό της. Είναι λίγο μεταφυσικό αυτό που συμβαίνει... Οι επόμενες γενιές μεγαλώνουν με την Αλίκη και βλέπουν στο πρόσωπό της ένα πρότυπο μιας ολόκληρης εποχής. Μιας γυναίκας η οποία μέσα από τα καντράν της τηλεόρασης, λάμπει, εκπέμπει φως.

0H6A9517.jpg

-Με τον γιο της, τον Γιάννη Παπαμιχαήλ έχετε σχέσεις;

Ο Γιάννης είναι ένα πρόσωπο που πάντα θα αγαπώ, γιατί είναι κομμάτι της Αλίκης. Τον γνώρισα πολύ μικρό και αν ακούω δυσάρεστα πράγματα για εκείνον, στενοχωριέμαι. Αν ακούω ευχάριστα, χαίρομαι. Ο καθένας όμως ανάλογα με τις επιλογές του, αποφασίζει για τον εαυτό του.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved