Σάκης Κατσούλης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη Μαριαλένα - «Eίναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί»
Showbiz

Σάκης Κατσούλης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη Μαριαλένα - «Eίναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί»

Την καρδιά του μέσω instagram θέλησε να ανοίξει ο Σάκης Κατσούλης και να κάνει την πιο τρυφερή ερωτική εξομολόγηση για το κορίτσι του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο νικητής του Survivor All Star έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση θέλοντας να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματα του για τον άνθρωπό του.

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και έστειλε το δικό του μήνυμα για την αγάπη και τον έρωτα.

0934_KATSOYLIS_ROYMELIOTI_27072021.jpg

Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη

O Σάκης Κατσούλης συνόδευσε την κοινή τους φωτογραφία με τα εξής λόγια:

«Το να είσαι ερωτευμένος είναι το χειρότερο. Εννοώ ότι είναι το καλύτερο, αλλά είναι τόσο δύσκολο και τρομακτικό να ανοίξεις την καρδιά σου σε κάποιον. Εγώ την άνοιξα σε εκείνη και πραγματικά είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί.

Όπως πολλές φορές έχω πει, αγαπήστε ανοιχτά, νιώστε έντονα, εκφραστείτε ελεύθερα, δώστε αφιλοκερδώς και ειλικρινά χωρίς να περιμένετε κάτι. Αγαπήστε τον εαυτό σας για να μπορέσετε να αγαπήσετε και τους γύρω σας. Λίγα λόγια από τα πολλά που θα ήθελα να γράψω!», έγραψε ο ίδιος.

Δείτε τη δημοσίευση που έκανε στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CvuXXkKs2n4/

Σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Σάκης Κατσούλης είχε τονίσει πως η Μαριαλένα είναι το άλλο του μισό.

Με τη Μαριαλένα είστε µαζί τεσσεράµισι χρόνια. Τι σηµαίνει για σένα αυτή η γυναίκα;

Για µένα η Μαριαλένα είναι το άλλο µου µισό, ο άνθρωπός µου, το στήριγµά µου στα εύκολα, αλλά πολύ περισσότερο στα δύσκολα και πόσω µάλλον για δύο χρονιές στο πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης, εκεί όπου η αντιστοιχία των µηνών που περνάµε χωρίς κινητά και επιπλέον ασχολίες θεωρώ ότι είναι πολλαπλάσια της προσωπικής ζωής.

1687523204543-419078039-sakis.jpg

Πώς αισθάνθηκες που στον ηµιτελικό την είχες απέναντί σου;

Για µένα είναι µια γυναίκα παράδειγµα προς µίµηση, µιας και τερµατίζοντας στην τρίτη θέση για δεύτερη φορά στο πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης αποδεικνύει περίτρανα ότι της αξίζει 100% και ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κανέναν αντίπαλό της ούτε στο κοµµάτι της επιβίωσης αλλά ούτε και στο αγωνιστικό κοµµάτι.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved