Αέλια & Αρίωνας Κατσούλης: Ένα ολόκληρο καλοκαίρι στη θάλασσα! Οι στιγμές στα Κουφονήσια και οι φωτό
Instagram krateroskatsoulis
Showbiz

Αέλια & Αρίωνας Κατσούλης: Ένα ολόκληρο καλοκαίρι στη θάλασσα! Οι στιγμές στα Κουφονήσια και οι φωτό

Στα Κουφονήσια, έναν προορισμό που λατρεύει ο Κρατερός Κατσούλης, βρέθηκε και το φετινό καλοκαίρι με τα παιδιά του Αέλια και Αρίωνα.

Έχοντας την ανάγκη τώρα που είναι πιο χαλαρό το πρόγραμμά του και δεν έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί με τα παιδιά που έχει αποκτήσει με την Κατερίνα Καραβάτου, ο ηθοποιός όσο ήταν στην Αθήνα φρόντιζε να είναι μαζί τους σε κάποια παραλία για να απολαμβάνουν παιχνίδια στη θάλασσα.

Όταν ήρθε όμως η στιγμή των διακοπών και για εκείνον επίσημα, έφυγαν οι τρεις τους για τα Κουφονήσια όπου η μητέρα του ηθοποιού βρισκόταν εκεί κάθε καλοκαίρι καθώς δραστηριοποιούταν επιχειρηματικά στο νησί. Μετά τον χαμό της πέρυσι, όλα άλλαξαν για τον Κρατερό Κατσούλη, όχι όμως και η αγάπη του για τα Κουφονήσια που και φέτος ήταν πρώτα στη λίστα των διακοπών του.

Μαζί με τα παιδιά έφυγαν και βρέθηκαν εκεί για τις κυρίως διακοπές τους, φροντίζοντας να περνούν όλη την ημέρα τους σε όμορφες παραλίες.

«Καλοκαίρι, παιχνίδι, χαρά, παιδιά, ζωή, φως🙏 ενάντια στο σκοτάδι, το μίσος, το φόβο, το θυμό. Ο μόνος δρόμος είναι η αγάπη» έγραψε ο Κρατερός Κατσούλης ανεβάζοντας φωτογραφίες των παιδιών του την ώρα που απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους στην άμμο, στέλνοντας συγχρόνως και ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του Αρίωνα και της Αέλιας:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved