Ο Νίκος Χατζηνικολάου μας δείχνει τον μεγάλο του γιο - Είναι ολόιδιοι
Showbiz

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μας δείχνει τον μεγάλο του γιο - Είναι ολόιδιοι

Περίοδος διακοπών και για τον Νίκο Χατζηνικολάου ο οποίος απολαμβάνει μοναδικές οικογενειακές στιγμές σε διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 γεμίζει τις μπαταρίες του λίγο πριν από την επιστροφή του στα καθήκοντά του.

Ο δημοσιογράφος κρατάει ένα χαμηλό προφίλ όσον αφορά τις αναρτήσεις με τα αγαπημένα του πρόσωπα όμως όταν η περίσταση το επιβάλλει είναι εκεί για να μοιραστεί τη χαρά του. Αυτή τη φορά, μοιράστηκε μία υπέροχη φωτογραφία του γιου του με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

xatzinikolaou_copy_2.jpg

Ο λόγος για τον μεγάλο του γιο, Πάνο, που απέκτησε από τον γάμο του με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση. Ο διάσημος πατέρας του αποφάσισε να του ευχηθεί και δημόσια αναρτώντας την παρακάτω φωτογραφία.

"Χρόνια σου πολλά Πάνο μου! Χρόνια σου πολλά αστέρι μου! Να είναι η ζωή σου ένα όμορφο καλοκαίρι! Να έχεις υγεία, ευτυχία και μεγάλες επιτυχίες!" ήταν η ευχή του δημοσιογράφου.

xatzinikolaou2

Σας θυμίζουμε πως ο Πάνος Χατζηνικολάου σπούδασε στο Λονδίνο όπου συνεχίζει να ζει και να εργάζεται. Ωστόσο έρχεται συχνά στην Ελλάδα για να δει τους γονείς του και τα μικρότερα αδέλφια του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved