Η εξομολόγηση της Δανδουλάκη: «Με πείραξε η αποτυχία όταν έχασα πολλά χρήματα»
Showbiz

Η εξομολόγηση της Δανδουλάκη: «Με πείραξε η αποτυχία όταν έχασα πολλά χρήματα»

Η Κάτια Δανδουλάκη παραδέχεται πόσο την πλήγωσε η αποτυχία σε συναισθηματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Η επιτυχία είναι ένα απίστευτα ευχάριστο συναίσθημα μέσα μου. Την ίδια στιγμή που το γεύομαι ξέρω πάρα πολύ καλά, από πολύ μικρή ηλικία, ότι αύριο μπορεί να έχω τη μεγαλύτερη αποτυχία».

«Στο θέατρο, που είχα αναλάβει και την παραγωγή, κατάλαβα από πολύ νωρίς ότι δικαιούμαστε και την επιτυχία και την αποτυχία. Δικαιούμαστε όλες τις αποτυχίες. Με πείραξε η αποτυχία σαν έχασα πολλά χρήματα» τόνισε η Κάτια Δανδουλάκη στη Real Life.

1675204416427-913330541-DANDOYLAKI.jpg

«Επιτυχία για μένα είναι η διάρκεια, η νέα γενιά πρέπει να το καταλάβει. Ήξερα πολύ καλά, από νέα, ότι ο δρόμος του θεάτρου δεν είναι στρωμένος με τριαντάφυλλα. Είναι ένας πονεμένος δρόμος που πρέπει να κατακτήσεις τις βουνοκορφές και να περιμένεις και τους γκρεμούς.

Από παιδί ποτέ δεν φαντάστηκα ότι είμαι κάτι. Έκανα μία επιτυχία και κάποιος άλλος μπορεί να κάνει μια μεγαλύτερη. Κι εκεί υποκλίνομαι, γιατί δεν νιώθω και ζήλια. Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα μου είναι η αγάπη του κόσμου. Δεν έπαψε να υπάρχει ποτέ και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό», υπογράμμισε η ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved