Survivor All Star - Παντρεύεται η Ελένη Χαμπέρη; Πώς η Σταυρούλα πρόδωσε το γλυκό μυστικό της!
NDP photo agency
Showbiz

Survivor All Star - Παντρεύεται η Ελένη Χαμπέρη; Πώς η Σταυρούλα πρόδωσε το γλυκό μυστικό της!

Δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε ντυμένη νυφούλα την Ελένη Χαμπέρη η οποία βιώνει το πιο ερωτικό καλοκαίρι της με τον σύντροφό της, το ποδοσφαιριστή Ολυμπιακού Βόλου Αλέξανδρο Αναστασίου

Όλο και πυκνώνουν οι φήμες μάλιστα πως το ζευγάρι ήδη άρχισε να κάνει τα πρώτα σχέδια γάμου του που δεν αποκλείεται να γίνει και μέσα στο 2024.

Μάλιστα, οι ίδιες φήμες κάνουν λόγο για πρόταση γάμου που δέχτηκε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star σε ανύποπτη στιγμή και ενώ το ζευγάρι βρισκόταν σε διακοπές τους στην Ηλεία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ελένη Χαμπέρη συγκινημένη είπε το μεγάλο ναι και φυσικά περιμένει πώς και πώς να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της ο οποίος είναι και επιχειρηματίας στην πόλη του Βόλου όπου ζει και εκείνη.

Τις παραπάνω φήμες ενίσχυσαν τα σχόλια της Σταυρούλας Χρυσαεϊδή κάτω από φωτογραφίες του ζευγαριού που ανέβασε η Ελένη Χαμπέρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

xamperi.jpg

Με πολλά υπονοούμενα, η Σταυρούλα σχολίασε: «Τα άλλα τα καλύτερα δε μας δείχνεις» με τον Αλέξανδρο Αναστασίου να υπόσχεται: «Θα τα δεις όλα!!!» και την Ελένη Χαμπέρη να λέει με νάζι: «Τα κρατάμε μυστικά»...

Πάντως, το ζευγάρι είναι χάρμα οφθαλμών και απολαμβάνει υπέροχες διακοπές πιο ερωτευμένο από ποτέ...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved