Φαίη Σκορδά: Τελείωσε η μετακόμιση και ανέβασε την πρώτη φωτό από το νέο της σπίτι!
Showbiz

Φαίη Σκορδά: Τελείωσε η μετακόμιση και ανέβασε την πρώτη φωτό από το νέο της σπίτι!

Όμορφο αλλά καθόλου ξέγνοιαστο και ξεκούραστο δεν ήταν το φετινό καλοκαίρι για τη Φαίη Σκορδά η οποία εν μέσω διακοπών έπρεπε να κάνει και μετακόμιση!

Ταλαιπωρήθηκε αρκετά, κουράστηκε άλλο τόσο αλλά τέλος καλό, όλα καλά για την όμορφη παρουσιάστρια η οποία πλέον απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης μιας και επιστρέφει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις σύντομα για την προετοιμασία της πρεμιέρας της εκπομπής της στον ΣΚΑΪ.

Μέχρι τότε, μάλλον χαίρεται τις ανέσεις του νέου της σπιτιού, που είναι και αυτό στα νότια προάστια όπως και το προηγούμενο το οποίο βρισκόταν στη Βούλα, πολύ κοντά σε εκείνο του πρώην συζύγου της Γιώργου Λιάγκα ώστε να μην ταλαιπωρούνται με άσκοπες μετακινήσεις λόγω των δύο γιων τους, Γιάννη και Δημήτρη.

Όλα τακτοποιήθηκαν λοιπόν και ενώ τα δύο αγόρια βρίσκονται με τον μπαμπά τους κάπου στο Ιόνιο απολαμβάνοντας τις τελευταίες μέρες των διακοπών τους, η Φαίη Σκορδά χαίρεται την ηρεμία της μοναξιάς της, αυτές τις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι να αρχίσει και πάλι ένα απαιτητικό πρόγραμμα για εκείνη και τα παιδιά με σχολεία και δραστηριότητες.

Απόψε (26/8) η Φαίη Σκορδά ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία από το νέο της σπίτι με την ίδια να ποζάρει μοναδικά στον υπέροχο τεράστιο καθρέφτη που έχει τοποθετήσει σε σημείο-κλειδί του σπιτιού ώστε να ρίχνει μία τελευταία ματιά πριν πάρει τα κλειδιά και φύγει για δουλειές από το σπίτι.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε παρακάτω:

skorda.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved