Μαντώ Γαστεράτου: Το άλμπουμ από τις διακοπές στην Πορτογαλία και η νέα της εικόνα! Αδυνάτισε πολύ!
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Το άλμπουμ από τις διακοπές στην Πορτογαλία και η νέα της εικόνα! Αδυνάτισε πολύ!

Στην Πορτογαλία επέλεξε να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές φέτος η Μαντώ Γαστεράτου και μοιράστηκε μαζί μας πολλά στιγμιότυπα.

Η ίδια είναι πάρα πολύ ενεργή στα social media και για άλλη μια φορά, δεν σταμάτησε να ποστάρει φωτογραφίες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη, έδειχναν να περνούν φανταστικά κι ενώ το ταξίδι τους ξεκίνησε από την Λισσαβόνα που είναι η πρωτεύουσα έπειτα βρέθηκαν και στις Αζόρες αλλά και στη Σίντρα.

«Το πιο ωραίο πράγμα όταν πηγαίνεις διακοπές στο εξωτερικό, είναι να ξυπνάς πριν ξυπνήσει η πόλη που έχεις επισκεφτεί... έτσι θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς ΚΑΙ την υπέροχη ησυχία της! Καλημέρα από Λισαβόνα💛», είχε γράψει σε μια από τις αναρτήσεις της η Μαντώ Γαστεράτου.

https://www.instagram.com/reel/CwQDohCocEL/


«Τα ταξίδια για εμένα είναι η πιο καλή επένδυση που μπορείς να κάνεις στην ζωή σου! Όσα χρήματα και να μαζέψεις, όσα σπίτια κι αν αγοράσεις, όλα τ 'αγαθά του κόσμου να αποκτήσεις τίποτα απ' αυτά δεν θα πάρεις μαζί σου φεύγοντας απ'την ζωή. Ενώ τις αναμνήσεις? Μπορείς να ανακαλέσεις στην μνήμη σου όλα όσα έχεις δει, έχεις γευτεί και έχεις γνωρίσει!
Αζορες... Ένας προορισμός που ήθελα να επισκεφτώ χρόνια και σας τον προτείνω με κλειστά μάτια!», έγραψε σε μια άλλη ανάρτησή της.

Ωστόσο εμείς παρατηρήσαμε και τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της η οποία είναι θεαματική καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά!

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved