Παπούλια: Η selfie με την κόρη της, Αφροδίτη έφερε το απίθανο σχόλιο της Τουμασάτου - Δες ομοιότητα!
Showbiz

Παπούλια: Η selfie με την κόρη της, Αφροδίτη έφερε το απίθανο σχόλιο της Τουμασάτου - Δες ομοιότητα!

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα (1-09) η Αφροδίτη Λιάντου και η περήφανη μαμά, Εβελίνα Παπούλια της ευχήθηκε μέσα από μία απίθανη κοινή τους φωτογραφία.

Μαμά και κόρη πόζαραν σε μια selfie που σε κάνει να μην ξεχωρίζεις ποια είναι ποια αφού η ομοιότητά τους είναι απίστευτη!

«Xρόνια πολλά για την γιορτή σου ζωγραφιά μου !!! Παντοτινή μου αγάπη!!! Υπέροχο φωτεινό μου πλάσμα!!!Σε ευχαριστώ που έχεις κάνει την ζωή μου τόσο όμορφη… Σε λατρεύω! @aphrodite_liantou #daughterandmother», έγραψε.

papoulia5.jpg

Φυσικά η φωτογραφία εντυπωσίασε άπαντες όμως εκείνη που ξεχώρισε με το μοναδικό της σχόλιο ήταν η Μαριάννα Τουμασάτου. «Χρόνια της πολλα, με υγεία και αγάπη! (Μωρ τι όμορφη που είναι!? Φτου φτου φτου) ❤️», της έφγραψε.

Δες την ανάρτηση

https://www.instagram.com/p/Cwoz9__MtOd/

«Πλέον είμαστε κυρίως φίλες και δεν έχουμε την τυπική σχέση μητέρας-παιδιού, που είχαμε κάποτε. Από τότε που έφυγα για το Λονδίνο είμαστε φίλες καλές και δεν ίσχυσε τόσο ο κανόνας μαμά-κόρη. Πλέον δεν έχουμε κανέναν λόγο για να τσακωθούμε. Αν σου πω ότι πάνε πολλά χρόνια που τσακωθήκαμε; Ναι, δεν μαλώνουμε. Μπορεί να διαφωνήσουμε κάπου, αν κι αυτό εξαίρεση θα είναι διότι σε όλα συμφωνούμε. Αυτό που θυμάμαι ως διαφωνία-αντιπαράθεση, ήταν στα 13, 14 μου χρόνια, όταν ήθελα να βγω κι εκείνη μου έλεγε «την τάδε ώρα θα είσαι πίσω όμως» κι εγώ ήθελα να έρθω πιο αργά. Να, μόνο για κάτι τέτοια διαφωνούσαμε. Χαζομάρες», έχει πει η Αφροδίτη για τη σχέση τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved