Πάνος Μεταξόπουλος: Γιόρτασε με τη σύζυγό του την 4η επέτειο γάμου τους: «Με ξαναπαντρεύεσαι;»
Showbiz

Πάνος Μεταξόπουλος: Γιόρτασε με τη σύζυγό του την 4η επέτειο γάμου τους: «Με ξαναπαντρεύεσαι;»

Τα τέσσερα χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου γιόρτασαν χθες το βράδυ με ένα ρομαντικό δείπνο και θέα το απέραντο γαλάζιο ο Πάνος Μεταξόπουλος με τη σύζυγό του Αγγελική

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2019 σε ένα καταπληκτικό σκηνικό, με λίγους φίλους και ελάχιστους συγγενείς σε ένα νησάκι απέναντι από το Αγκίστρι. Όπως είχε αποκαλύψει παλιότερα ο Πάνος Μεταξόπουλος:

«Το Αγκίστρι είναι το νησί που ζούσε η μητέρα μου, τα τελευταία 40 χρόνια, αυτός ήταν ο λόγος που το επέλεξα, εκεί περνούσαμε τα καλοκαίρια. Έτσι, ο γάμος έγινε στη Δορούσα, ένα νησάκι δίπλα στο Αγκίστρι, που στην κορυφή ενός βουνού έχει ένα εκκλησάκι, τον Προφήτη Ηλία. Τα τελευταία καλοκαίρια είχαμε πάει μαζί με την Αγγελική, είχαμε ανεβεί στο νησάκι αυτό, περνάγαμε με κανό απέναντι και ήταν μια περιπέτεια για εμάς, γιατί δεν έχει δρομάκι να ανεβούμε, έχει μόνο βράχια. Αυτοί που ήρθαν στο γάμο μπορούν να σου πουν τι πέρασαν για να φτάσουν ως εκεί. Στο εκκλησάκι αυτό μου δημιουργήθηκε η αίσθηση να κάνω το βήμα να ξαναπαντρευτώ, σε μια βόλτα που είχαμε πάει εκεί, μας ηρεμούσε και τους δύο το μέρος».

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει εγκατασταθεί στο Αγκίστρι όπου και διαθέτει ξενοδοχειακή μονάδα και ασχολείται με τη σύζυγό του μ' αυτήν, γιόρτασε μαζί με τη γυναίκα της ζωής του την επέτειο του γάμου της και ανέβασε μία υπέροχη κοινή τους φωτογραφία στο instagram, γράφοντας στη λεζάντα:

«ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ... 4 χρόνια πριν εδώ ακριβώς παντρευτήκαμε και ετοιμάζομαι για την δεύτερη πρόταση γάμου!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπουμπουυυυυυυυ με ξαναπαντρεύεσαι??????
Μπουμπού σ' αγαπάω!!!!!!!!!!!
Ps
Στη κουκκίδα που βλέπεται πίσω ψηλά...εκεί παντρευτήκαμε στον προφήτη Ηλία στο νησάκι Δορούσα!!!!!».

Δείτε παρακάτω φωτό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved