Φεστιβάλ Βενετίας: Με παρατεταμένο χειροκρότημα 8 λεπτών υποδέχτηκαν τον Λάνθιμο στη Μόστρα
Showbiz

Φεστιβάλ Βενετίας: Με παρατεταμένο χειροκρότημα 8 λεπτών υποδέχτηκαν τον Λάνθιμο στη Μόστρα

Όπως αξίζει σε ένα φαβορί, υποδέχτηκαν τον Γιώργο Λάνθιμο στη Μόστρα οι σινεφίλ για τη σκηνοθεσία της ταινίας Poor things η οποία διεκδικεί τον Χρυσό Λέοντα. 

Όπως σημειώνουν ξένοι δημοσιογράφοι που έζησαν δια ζώσης την απίστευτη υποδοχή που επεφύλασσαν στον Έλληνα σκηνοθέτη, είναι το πιο εντυπωσιακό και παρατεταμένο χειροκρότημα του φεστιβάλ μέχρι σήμερα, κάτι που υποδεικνύει ότι το κοινό θέλει να τον δει να κρατάει το πολυπόθητο βραβείο.

Δείτε παρακάτω στο βίντεο που ανέβηκε στο X (πρώην Twitter), την υποδοχή που είχε ο Γιώργος Λάνθιμος κατά την άφιξή του στην αίθουσα προβολής:

Είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Λάνθιμος εμφανίζεται χωρίς να έχει στο πλευρό του τη μούσα του και πρωταγωνίστρια της ταινίας Έμα Στόουν όμως δεν θα μπορούσε να είναι κοντά του λόγω της απεργίας των ηθοποιών στο Χόλιγουντ που συνεχίζεται.

Ο Έλληνας σκηνοθέτης, φανερά ικανοποιημένος από την αγκαλιά και την αγάπη του κόσμου, δεν σταμάτησε να χαμογελά αλλά και να δείχνει αρκετά αμήχανος αφού ήταν στο επίκεντρο όλων. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, δεν είναι και το καλύτερό του να μπαίνει στο επίκεντρο, παρ' όλο που γνώριζε ότι ο κόσμος χειροκροτούσε με τόση θέρμη τη δουλειά του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved