Μελίνα Νικολαΐδη: Καλεσμένη σε γάμο μαζί με τον σύντροφό της-Η τρυφερή φωτό με φόντο το ηλιοβασίλεμα
Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη: Καλεσμένη σε γάμο μαζί με τον σύντροφό της-Η τρυφερή φωτό με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Στον γάμο του επιχειρηματία και πρώην διεθνή αθλητή υδατοσφαίρισης Κωνσταντίνου Δάνδαλου βρέθηκαν η Μελίνα Νικολαΐδη και ο αγαπημένος της Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Ο γάμος έγινε στον Πόρο και η όμορφη κόρη της Δέσποινας Βανδή, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της έδωσαν το παρών τόσο στο μυστήριο όσο και αργότερα στο γαμήλιο πάρτι που έγινε δίπλα στη θάλασσα σε ένα ονειρεμένο σκηνικό.

Η Μελίνα Νικολαΐδη επέλεξε για την περίσταση να φορέσει ένα μίνι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ σε φούξια χρώμα που έκανε υπέροχο κοντράστ με τη μαυρισμένη επιδερμίδα της, με τον σύντροφό της να δείχνει γοητευμένος από την παρουσία της.

Μάλιστα, το ζευγάρι καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας του εκεί έδειχνε αχώριστο ενώ η Μελίνα ανέβασε και ένα υπέροχο τρυφερό ενσταντανέ τους με φόντο το ηλιοβασίλεμα, λίγο πριν φιληθούν. Γεγονός που υποδεικνύει ότι το ζευγάρι διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης του που ήδη μετράει πολύ καιρό.

Η όμορφη κόρη της τραγουδίστριας και του Ντέμη Νικολαΐδη πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι με πολλές εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά, άλλοτε με τη μητέρα της και τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη και άλλοτε με φίλες της, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές, πριν επιστρέψει και πάλι στις φοιτητικές της υποχρεώσεις. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που ανέβασε η Μελίνα Νικολαΐδη από την έξοδό της με τον σύντροφό της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved