Καίτη Γαρμπή: «Γροθιά στο στομάχι» η ανακοίνωσή της - «Οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν...»
Showbiz

Καίτη Γαρμπή: «Γροθιά στο στομάχι» η ανακοίνωσή της - «Οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν...»

Για μια ακόμη φορά η Καίτη Γαρμπή εκφράζει την οργή, την αγανάκτηση και τον πόνο της μέσα από μια ανακοίνωση «γροθιά στο στομάχι».

Η τραγουδίστρια μετά αφορμή τόσο τη δολοφονία του άτυχου Αντώνη στο Blue Horizon όσο και τις τραγικές στιγμές που ζουν οι συνάνθρωποι μας λόγω της κακοκαιρίας Daniel, μαζί με τους συνεργάτες της αποφάσισε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες της στην Κρήτη.

kaiti-garbiii.jpg

«Σήμερα όλη η Κρήτη αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τον Αντώνη ενώ η Θεσσαλία παλεύει με το νερό και τη λάσπη. Αυτή είναι μια από στις στιγμές που οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν για να ακουστεί πιο καθαρά ο πόνος και η ανάγκη. Αποφάσισα με βαθιά θλίψη να ακυρώσω τις προγραμματισμένες συναυλίες μας στην Κρήτη που είχαν προγραμματιστεί για τις 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου μαζί με τον Δημήτρη Σχοινά και τον Ηλία Παλιουδάκη..», έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της στο twitter. Δες το ποστ της

F5gk0f5XAAArHri.jpg

«Απορούν γιατί άνθρωποι με εξουσία τους φέρονται άσχημα και όταν αποκτούν οι ίδιοι εξουσία φέρονται ακόμη χειρότερα. Τα χέρια που έσπρωξαν τον Αντώνη χωρίς δεύτερη σκέψη στη θάλασσα δεν ανήκουν σε κάποιον αόρατο κρατικό οργανισμό αλλά σε έναν εργαζόμενο μιας εταιρείας, έναν άνθρωπο από αυτούς που συναντάμε στο σούπερ μάρκετ ή σε κάποιο φιλικό σπίτι. Αποφάσισε με τον δικό του τρόπο να πετάξει έναν άνθρωπο κι έπειτα ξεκίνησαν το ταξίδι τους.

Ανενόχλητοι, χωρίς ευθύνη, χωρίς έγνοια. Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας και πλέον τρώει τα πάντα με πρώτο πράγμα την ανθρωπιά μας. Άνθρωπος στη θάλασσα υπήρξε στη στεριά όμως πουθενά», έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό ξεσπώντας για το φονικό στον Πειραιά με θύμα τον 36χρονο Αντώνη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved