Μυρτώ Αλικάκη: Ξανά ερωτευμένη με γνωστό σκηνοθέτη!
Showbiz

Μυρτώ Αλικάκη: Ξανά ερωτευμένη με γνωστό σκηνοθέτη!

Ξανά ερωτευμένη είναι η Μυρτώ Αλικάκη και μάλιστα με γνωστό σκηνοθέτη. 

Η ηθοποιός η οποία έχει αποκτήσει δύο γιους από τον γάμο της με τον Πέτρο Λαγούτη ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή μιας και είναι σε σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του στους Παγιδευμένους, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, σύμφωνα με τη Real, είναι ζευγάρι με τον γνωστό σκηνοθέτη Νικόλα Κωστή.

alikaki-(2).jpg

O πρώην σύζυγός της Πέτρος Λαγούτης, με τους δύο γιους τους.

Ο Νικόλας Κωστής που φέρεται να έχει κλέψει την καρδιά της Μυρτούς Αλικάκη έχει σκηνοθετήσει μέχρι σήμερα ανεξάρτητης παραγωγής ταινίες ενώ επιπλέον έχει παρουσιάσει το αρχιτεκτονικό κινηματογραφικό του Project στην έκθεση “One Minute Athens” των Αρχείων Νεοελληνικής Αρχιτεκτονικής του Μουσείου Μπενάκη. Όμως η μεγάλη του αγάπη είναι η φωτογραφία και μάλιστα είναι πλέον ο... προσωπικός φωτογράφος της ηθοποιού κάθε φορά που εκείνη θέλει να μοιραστεί φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media. Συχνά μάλιστα στις αναρτήσεις της αναφέρει το όνομά του σε αυτές, γεγονός που υποδεικνύει ότι είναι σχεδόν αχώριστοι οι δυο τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης πέρασαν κοινές διακοπές το καλοκαίρι που πέρασε στη Νάξο. Και πράγματι, πριν από λίγο καιρό το gossip-tv είχε εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς τους αναγνώστες του, αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές τους στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί. Δείτε εδώ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved