Showbiz

Κακοκαιρία Daniel-Πάνος Βλάχος: Με ένα βίντεο τα «είπε» όλα-Συμπαθάτε με που δεν αντέχω άλλη ασχήμια

Gossip-tv Team

Την ανάγκη να ξεφύγει λίγο από τις τραγικές στιγμές που βιώνουμε και όπως λέει, να παλέψει με ομορφιά να αντιμετωπίσει τη σκληρή πραγματικότητα έχει ο Πάνος Βλάχος

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής, με τον τρόπο του στέλνει το δικό του ηχηρό μήνυμα εν μέσω πολύ δύσκολων στιγμών που βιώνει η χώρα μας μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που «βύθισαν» σχεδόν όλο τον Θεσσαλικό κάμπο.

Κανείς δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος σε μία τέτοια καταστροφή, την ίδια ώρα που άνθρωποι παλεύουν για να δουν τι θα κάνουν, όχι στο μέλλον αλλά στο επόμενο λεπτό της ζωής τους αφού έχουν χάσει σπίτι, μέλη των οικογενειών τους ή ακόμα και όλο τους το βιός.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν ανάγκη από τα απολύτως απαραίτητα που για τους περισσότερους από εμάς φαντάζουν δεδομένα. Για εκείνους όμως, δεν είναι μετά τις πλημμύρες. Ακόμα και για το νερό που θα πιούν παλεύουν κάθε στιγμή μετά από όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος όπως όλοι μας παρακολουθεί τις εξελίξεις και καταρρακώνεται κάθε φορά που ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα πραγματικά πολύ τρυφερό βίντεο, γράφοντας μάλιστα στη λεζάντα:

«Να με συμπαθάτε που δεν αντέχω να μοιραστώ άλλη ασχήμια. Θα παλέψω με ομορφιά».

Αξίζει να δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved