«Βόμβα» από την Πετρουτσέλι για τον Χολίδη - «Έχω κρατηθεί πολύ καιρό και δεν το έχω πει...»
Showbiz

«Βόμβα» από την Πετρουτσέλι για τον Χολίδη - «Έχω κρατηθεί πολύ καιρό και δεν το έχω πει...»

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Χρήστος Χολίδης στην εκπομπή, Mega Καλημέρα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι έκανε την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

Ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους ο Χρήστος Χολίδης και η Θέλξη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και τους συνάντησε η κάμερα του MEGA Καλημέρα, με τους δυο τους να προχωρούν σε αποκαλύψεις για την προσωπική τους ζωή.

«Αγαπώ αυτό που κάνω, δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατάει. Θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτήν τη δουλειά που αγαπώ, δε με νοιάζει να γίνω το πιο λαμπρό αστέρι», αναφέρει ο Χρήστος Χολίδης.

Και πρόσθεσε: «Αντιμετωπίζω τις θαυμάστριες με σεβασμό. Παλιά η ζωή μου ήταν στα μανταλάκια, τώρα δεν υπάρχει πια αυτό».

Και με αφορμή τις δηλώσεις του τραγουδιστή, η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποκάλυψε για τον Χολίδη: «Ο Χρήστος Χολίδης έχει μια σχέση πάρα πολύ σοβαρή, την οποία δεν την ξέρει κανείς, αλλά την ξέρω εγώ. Έχει σχέση με μια κοπέλα που δεν έχει σχέση με το χώρο και είναι πάρα πολύ καλά. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά μπορεί κάποια στιγμή να μάθουμε κάποια έκπληξη.

Έχω κρατηθεί πάρα πολύ καιρό και δεν το έχω πει. Εγώ το ξέρω γιατί έχουμε μια κοινή γνωστή»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved