Κώστας Φραγκολιάς: Τα σχέδια για δική του εκπομπή και το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει σε δουλειά
Showbiz

Κώστας Φραγκολιάς: Τα σχέδια για δική του εκπομπή και το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει σε δουλειά

Ο Κώστας Φραγκολιάς ήταν άκρως αποκαλυπτικός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ο ίδιος, αναφέρεται μεταξύ άλλων στις συζητήσεις που κάνει για να παρουσιάσει μια δική του εκπομπή ενώ αποκαλύπτει και ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει σε μια δουλειά.

  • Θα κάνεις τελικά κάποια δική σου εκπομπή;

Κάτι συζητήσαμε. Επειδή είναι λογικό τα κανάλια να ζητάνε πιλότο εγώ λόγω φόρτου εργασίας δεν πρόλαβα τώρα στις διακοπές να κάνω. Θα κοιτάξω όμως και ευελπιστώ να το κάνω του χρόνου.

  • Τι εκπομπή θα ήθελες να παρουσιάσεις;

Αντρική και κρατήστε αυτό. Μπορεί και να μη γίνει και ποτέ βέβαια.

  • Έζησες στις «χρυσές» εποχές του μόντελινγκ κατάφερες να αποκτήσεις ένα «κομπόδεμα»;

Δεν πρόλαβα το μόντελινγκ στα πολύ καλά του. Ήμουν στα τελειώματα. Στο εξωτερικό ήταν καλές εποχές. Κατάφερα και πήρα ένα σπίτι και αυτό όχι ολόκληρο. Λίγο παραπάνω από το μισό και το άλλο, το πήρα με δάνειο.

1675192622510-429435107-fragkolias-3.jpg
  • Ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχεις πάρει μια πασαρέλα ή μια φωτογράφιση;

Εμένα μου είχε κάτσει αρκετές φορές το να κάνω την εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο. Εκεί αν κάνεις 20 σόου και το κάθε σόου κυμαίνεται περίπου στα 700 ευρώ η πασαρέλα, τότε για μια εβδομάδα παίρνεις 14.000 ευρώ. Αυτό είναι πράγματι ένα καλό ποσό.

  • Το άγχος της επιβίωσης το έχεις;

Ναι, όλοι οι καλλιτέχνες και οι άνθρωποι που είναι στην τηλεόραση, οι δημοσιογράφοι κάνουν μια δουλειά στην οποία την άλλη μέρα μπορεί να βρεθείς εκτός κυκλώματος, εκτός συστήματος, δεν ξέρω πως να το πω. Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος που έχω το προνόμιο πως ό,τι και να γίνει, δεν χάνεις ποτέ τη δουλειά σου. Εμείς πέρα από αξιοπρεπείς, καλούμαστε να δίνουμε και τις εξετάσεις μας κάθε χρόνο. Κανείς δεν μου ασφαλίζει ότι αυτό που κάνω τώρα θα το κάνω του χρόνου και του παραχρόνου, είπε ο Κώστας Φραγκολιάς στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved