Χρήστος Χολίδης: «Με δάγκωσε μια θαυμάστρια στον λαιμό και μου άφησε και σημάδι»
Showbiz

Χρήστος Χολίδης: «Με δάγκωσε μια θαυμάστρια στον λαιμό και μου άφησε και σημάδι»

Ο Χρήστος Χολίδης σε συνέντευξή του επισημαίνει πως η προβολή της προσωπικής του ζωής του έχει κάνει κακό.

Επίσης, αναφέρεται και σε ένα ακραίο περιστατικό θαυμασμού που είχε δεχτεί στο παρελθόν, όταν μια θαυμάστρια τον δάγκωσε στο λαιμό και του άφησε σημάδι.

  • Το κεφάλαιο οικογένεια, είναι κάτι που το σκέφτεσαι;

Είμαι πολύ της οικογένειας και φυσικά το σκέφτομαι πολύ. Μου αρέσει πολύ αυτή η σκέψη. Το έχω φανταστεί αυτό στο μέλλον και θα ήθελα να κάνω ένα βήμα παρακάτω στην προσωπική μου ζωή. Γενικά όμως τα προσωπικά μου δεν τα λέω σε κανέναν. Ένα διάστημα η προσωπική μου ζωή ήταν συνέχεια κρεμασμένη στα μανταλάκια και δεν μου άρεσε αυτό.

  • Αναφέρεσαι στο διάστημα που είχες σχέση με γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ;

Και όχι μόνο τότε και αργότερα που είχα κι άλλες σχέσεις, ήταν συνέχεια το πρόσωπό μου στα εξώφυλλα των περιοδικών. Δεν μου άρεσε πολύ αυτό, γιατί έκανε κακό στις σχέσεις μου. Μόλις μάθαινε κάτι ο τύπος έγραφαν μετά… «Παντρεύεται ο Χολίδης, χωρίζει ο Χολίδης, έγκυος η σύντροφός του» κλπ. Όλο αυτό όπως καταλαβαίνεις, δημιουργούσε προβλήματα στις σχέσεις μου. Από τότε κι έπειτα αποφάσισα να κρατάω την προσωπική μου ζωή για εμένα.

  • Είσαι ένας γοητευτικός άντρας, έχεις δεχτεί κάποιο ακραίο περιστατικό θαυμασμού;

Διάφορα έχουν συμβεί κατά καιρούς. Μια φορά ήμουν και νέος τότε στη δουλειά, με δάγκωσε μια θαυμάστρια στον λαιμό και θυμάμαι μου άφησε και σημάδι. Νόμιζα ότι ήθελε κάτι να μου πει και σκύβω την ώρα που τραγουδούσα και έφαγα τη… δαγκωνιά! (Γέλια), είπε ο Χρήστος Χολίδης στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved