Χρήστος Χολίδης: «Μου είχε γίνει πρόταση στο πρώτο Survivor και είχα απαντήσει αρνητικά»
Showbiz

Χρήστος Χολίδης: «Μου είχε γίνει πρόταση στο πρώτο Survivor και είχα απαντήσει αρνητικά»

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Χρήστος Χολίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πατέρα του.

Επίσης, ξεκαθάρισε και τι συνέβη με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor και αν και πότε του έγιναν προτάσεις για να συμμετέχει σε αυτό.

  • Με το «Survivor» τι είχε γίνει; Είχες δεχτεί κάποια πρόταση;

Μου είχε γίνει πρόταση στο πρώτο «Survivor» και είχα απαντήσει αρνητικά. Η μόνη φορά που σκέφτηκα να πάω, ήταν την περίοδο της καραντίνας, που είχα την ανάγκη να βγω από το σπίτι. Τότε που ήθελα, δεν μου είχε γίνει πρόταση. Τώρα δεν έχω κανένα λόγο να πάω σε ένα τέτοιο ριάλιτι.

xolidis.webp
  • Ο πατέρας σου είχε ένα πρόβλημα υγείας με τα νεφρά του. Τώρα είναι καλά στην υγεία του;

Σήμερα ο πατέρας μου είναι καλά, αλλά κοντέψαμε να τον χάσουμε παλιότερα. Κάνει αιμοκάθαρση δύο φορές την εβδομάδα και μάλιστα όταν μια φορά δεν πάει στο κέντρο που κάνει την θεραπεία του, μου λέει: «Στεναχωριέμαι που δεν πήγα σήμερα». Το έχει πάρει πολύ ψύχραιμα και συνεχίζει τη ζωή του κανονικά. Είναι μια χαρά στην υγεία του ευτυχώς και ξεκουράζεται.

  • Κλείνοντας θα ήθελες να αναφέρεις κάτι άλλο για τα επαγγελματικά σου σχέδια;

Όπως σου ανέφερα βρίσκομαι στο στούντιο και ετοιμάζω νέα τραγούδια. Ο κόσμος θα μπορεί να με δει από κοντά στο υπέροχο «Bodega» στο Περιστέρι, Τρίτη-Παρασκευή και Σάββατο, ενώ από τον Οκτώβριο τις Τετάρτες θα εμφανίζομαι και στη Θεσσαλονίκη στο «Myna», είπε ο Χρήστος Χολίδης στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved