Γιάννης Βαρδής - Φιλοθέη Μωβ: Το χρονικό της αντιδικίας, η νέα κόντρα και η εμπλοκή της Μαραγκόζη
Showbiz

Γιάννης Βαρδής - Φιλοθέη Μωβ: Το χρονικό της αντιδικίας, η νέα κόντρα και η εμπλοκή της Μαραγκόζη

Μετράει χρόνια η διαμάχη ανάμεσα στην τελευταία σύζυγο του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη Μωβ και τον γιο του, Γιάννη.

Η κόντρα τους αναζωπυρώθηκε με αφορμή την μεγάλη συναυλία στη μνήμη του τραγουδιστή.
Η ιστορία όμως μετρά σχεδόν 7 χρόνια. Ήταν 4 Φεβρουαρίου του 2016, όταν η Φιλοθέη Μωβ προσπάθησε να μπει στο σπίτι κι έμαθε μετά από προσπάθειες πως οι κλειδαριές είχαν αλλαχθεί από τον Γιάννη Βαρδή.

201111281124380.7856_VARDIS_ME_TIN_AGAPIMENI_TOY_26112011.jpg

Αφορμή για αυτό είχε σταθεί ένας τραπεζικός λογαριασμός που υπήρχε στο όνομα του Αντώνη και του Γιάννη Βαρδή. Όταν ο Γιάννης Βαρδής προσπάθησε να «τραβήξει» χρήματα, διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε και θεώρησε ότι είχε εμπλακεί εκείνη. Η ίδια το αρνήθηκε κι εκείνος της ζήτησε να υπογράψει ένα συμβολαιογραφικό έγγραφο πως παραιτείται από κάθε αξίωση.

«Οι σχέσεις μας ήταν τυπικές. Παντρεύτηκαν δυόμισι μήνες πριν πεθάνει ο πατέρας μου, όταν ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να μιλήσει. Νομίζω ότι όλα ήταν μεθοδευμένα. Τον πρώτο καιρό που λέγαμε πότε θα πας στο σπίτι σου που είναι πολύ κοντά στο δικό μας. Υπάρχουν δύο σπίτια πολύ κοντά σε μας. Είναι εισοδηματίας, παίρνει ενοίκια και παίρνει και το 25% από τα πνευματικά δικαιώματα του μπαμπά μου, που σημαίνει ότι έχει πάρει κάποια αρκετά χρήματα αυτά τα δύο χρόνια -όπως έχουμε πάρει κι εμείς βέβαια» είχε αποκαλύψει ο Γιάννης Βαρδής τότε. Το 2016 οδηγήθηκαν στα δικαστήρια και μετά την ένταση μεταξύ τους, ο Γιάννης Βαρδής είχε ζητήσει συγγνώμη με τη ίδια να αποσύρει τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. «Πριν φύγει ο πατέρας μου μας είχε ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Μας είχε ξεκαθαρίσει ότι όλα είναι των παιδιών. Όταν κάποιος διεκδικεί κάποια πράγματα και φεύγει ο άνθρωπος που «αγαπάει» κι αλλάζει ξαφνικά όλη η ρότα των πραγμάτων, θεωρώ ότι ναι, είναι λίγο στενάχωρο» είχε πει ο Γιάννης Βαρδής

giannisvardis_273635452_1135738127198774_2833079823363237731_n.jpg

«Ακόμα έχουμε κάποια θέματα με δικαστήρια. Δεν έχουμε καμία επαφή. Ούτε θα έχουμε καμία επαφή. Το θεωρώ αδύνατο. Ακόμα και αν υπήρχε διάθεση από τη μία πλευρά...Δεν έχω καμία διάθεση. Καμία διάθεση», είχε πει ο Γιάννης Βαρδής έναν χρόνο μετά.

Πέντε χρόνια μετά η κόντρα μεταξύ τους φούντωσε με αφορμή την συναυλία. Πιο συγκεκριμένα η Φιλοθέη Μωβ ξέσπασε κατά του Γιάννη Βαρδή ενώ εξήγησε στην εκπομπή Super Κατερίνα τους λόγους για τους οποίους δεν πήγε στη συναυλία που ήταν προς τιμήν του αείμνηστου τραγουδιστή, πριν από λίγες ημέρες.

«Το έμαθα μέσω του Facebook. Έπρεπε να υπογράψω γι΄αυτήν τη συναυλία και το έκανα. Ο Αντώνης είχε αφήσει ευχή και κατάρα να μην γίνει κάτι μετά τον θάνατό του σε συναυλία. Παρόλα αυτά υπήρχε πολύς κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήρια και θα ήταν πολύ άδικο και κρίμα να μην υπογράψω να μην γίνει η συναυλία. Υπέγραψα, αλλά δεν πήγα γιατί θα είχα αθετήσει τον λόγο μου απέναντί του. Το είχε πει δημόσια σε μία συναυλία στον Ταύρο ότι δίνω ευχή και κατάρα στα παιδιά μου και στην οικογένειά μου, αν μετά τον θάνατό γίνει κάποια συναυλία στο όνομά μου… Σε αυτήν τη συναυλία υπήρχε βέβαια το Όλοι Μαζί Μπορούμε, που είναι φιλανθρωπικό. Παρόλα αυτά έχω υπογράψει πράγματα που πρέπει να ελέγξω», είπε αρχικά η Φιλοθέη Μωβ και συνέχισε:

201103310837270.9368_ANTONIS_VARDIS_30032011.jpg

«Δεν χρειάζεται να υπάρχει επικοινωνία. Όπως σου φέρεται ο άλλος, σου βγάζει είτε τον καλό σου είτε τον κακό σου εαυτό. Αυτό συνέβη κλειδώνοντας τα προσωπικά μου αντικείμενα το 2016 ο Γιάννης και η Καλλιστώ. Θα μιλήσω κυρίως για τον Γιάννη ότι δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, η δικαιοσύνη θα τα κανονίσει όλα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είχαμε άριστες σχέσεις και ήταν όπως είναι οι σχέσεις με το παιδί μου, αλλά συνήθως όταν "φεύγουν" οι άνθρωποι που κρατούν τις ισορροπίες, γίνονται πολλά. Το κατάλαβα πολύ αργότερα».

Η απάντηση ήρθε σχεδόν αμέσως από τον Γιάννη Βαρδή.

«Η Φιλοθέη Μωβ υπέγραψε ένα τυπικό χαρτί, όχι για να δώσει την άδεια της και να γίνει η συναυλία, αλλά για την είσπραξη των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών του πατέρα μου. Σαφώς κι έχει το πνευματικό δικαίωμα, λόγω του γάμου που είχε κάνει με τον πατέρα μου, αλλά δεν έχει το ηθικό δικαίωμα και σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να απαγορεύσει την πραγματοποίηση της συναυλίας. Ισχύει ότι ο Αντώνης Βαρδής είχε πει ότι δε θα ήθελε να γίνει κάποια συναυλία στην μνήμη του, όμως στην ίδια συνέντευξη είχε διευκρινίσει τους λόγους. Και αυτοί ήταν ότι ουσιαστικά, δε ήθελε να υποχρεωθεί στους συναδέλφους του καλλιτέχνες. Δεν απαγόρευσε ποτέ στα παιδιά του να την κάνουν.», είπε ενώ σε νέες του δηλώσεις του ήταν «χείμαρρος».

giannisvardis_144820178_876198866510701_4287600423506301612_n.jpg

«Τι είπε η Μαρία Σκιντζή με το ψεύτικο όνομα; Ο Αντώνης Βαρδής δεν θα έλεγε ποτέ στα παιδιά του «ευχή και κατάρα». Αυτό το φαντάστηκε η κυρία, που παντρεύτηκε τον πατέρα μου για τρεις μήνες με δική μου υπογραφή, ενώ εκείνος δεν είχε αντίληψη. Θα έπρεπε να λέει ευχαριστώ και να σωπαίνει. Τις αποφάσεις τις παίρνω εγώ και η αδερφή μου, η κυρία Φιλοθέη έχει το 25% του πνευματικού δικαιώματος, όχι του ηθικού. Άρα μπορεί αν θέλει απλά να κουνάει το δάχτυλο, δεν μπορεί να επέμβει. Από τη στιγμή που «έφυγε» ο πατέρας μου έχει αλλάξει πάρα πολύ η στάση της, είναι μία άλλη γυναίκα από αυτήν που είχαμε γνωρίσει. Θα έπρεπε να καταλάβετε τι άνθρωπος είναι, προσπαθεί να αμαυρώσει τη μνήμη του πατέρα μου. Θεωρώ ότι είναι συνειδητό. Είναι μία γυναίκα που την απεχθάνομαι, δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου»!

Η εμπλοκή της Χριστίνας Μαραγκόζη

MARAGOZI-5.jpg

Σε όλο αυτό έρχεται να προστεθεί και η Χριστίνα Μαραγκόζη, η οποία δεν ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στη μεγάλη συναυλία για τον Γιάννη Βαρδή.

«Εγώ πορεύομαι με τα ‘θέλω’ του πατέρα μου, ούτε στη συναυλία του 2006 είχε προσκληθεί. Εάν είχε προσκληθεί, θα την καλούσα και αυτήν… Δικαίωμά της να αντιδράσει και δικαίωμά μου να μην την καλέσω».

Μετά το ξέσπασμα του γιου του, Γιάννη Βαρδή και γιατί δεν κάλεσε τη Χριστίνα Μαραγκόζη στη συναυλία, η τραγουδίστρια και δεύτερη σύζυγος του αξέχαστου καλλιτέχνη έστειλε μία επιστολή στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Δες την ΕΔΩ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved