Γιάννης Νταλιάνης: «Η βία είναι έξω από εμένα, όμως σαν ηθοποιός καλούμαι να το φανταστώ»
Showbiz

Γιάννης Νταλιάνης: «Η βία είναι έξω από εμένα, όμως σαν ηθοποιός καλούμαι να το φανταστώ»

Ο Γιάννης Νταλιάνης ερμηνεύει τον  αδυσώπητο Χρήστο Πολύζο, τον άνθρωπο που κακοποιούσε τον θετό του γιο, Σίμο, και τη γυναίκα του, Δωροθέα, στον β' κύκλο του «Παραδείσου των Κυριών».

Ο Γιάννης Νταλιάνης μίλησε, σε συνέντευξή του, για το ρόλο του στη σειρά και όσα θα δούμε στον δεύτερο κύκλο του Παράδεισου των Κυριών.

dalianis.jpg

- Ο παπα- Ντανίλος από το «Αυτή η νύχτα μένει» μεταμορφώνεται σε έναν σατανικό Χρήστο Πολύζο με δύο «προσωπεία» ως χαρακτήρας;

«Μην πούμε και τρία! Ο Χρήστος είναι ένας διπλωμάτης, καθόλου αθώος, με βεβαρημένο παρελθόν. Έχει και τα δίκια του, καθώς έχει αδικηθεί, όπως θεωρεί ο ίδιος. Με αυτή την έννοια είναι ένας συναρπαστικός ρόλος, κόντρα από τον Ντανίλο και δέλεαρ να αποδεχτώ την πρόταση. Με εξαιρετικούς συνεργάτες, συναδέλφους, και ένα ύφος και στιλ που έχει η δουλειά, με πολύ ενδιαφέρον. Η πρώτη μου σκηνή στο γύρισμα είναι με τη Βικτώρια, τη Θεοδώρα Τζήμου. Πολύ αγαπημένη ηθοποιός και από την πρώτη στιγμή μπήκαμε στο νόημα με τη βοήθεια του σκηνοθέτη μας».

Μετά από ένα δυσάρεστο συμβάν στο ορφανοτροφείο η Βικτώρια δίνει άρον άρον τα παιδιά. Υιοθετήσατε τον Σίμο γιατί εξυπηρετούσε κάποιο σχέδιο ή απλώς θέλατε παιδί;

«Είχαμε την ανάγκη να υιοθετήσουμε ένα παιδί, καθώς δεν μπορούσαμε να κάνουμε το δικό μας. Δυστυχώς, δεν ήταν από τις περιπτώσεις των γονιών που υιοθετώντας ένα παιδί είναι πολύ τρυφεροί και καλύτεροι από τους βιολογικούς. Εδώ έχουμε ένα άλλο φαινόμενο, κυρίως από τον Χρήστο, που δημιουργεί ιδιαίτερα παιδικά τραύματα στον Σίμο. Αυτό είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα που πρέπει να το δω: το να ασκεί κάποιος ενδοοικογενειακή βία, καθώς η βία είναι έξω από εμένα, όμως σαν ηθοποιός καλούμαι να το πραγματοποιήσω και να το φανταστώ. Αυτή είναι η ευκαιρία που μας δίνουν οι ρόλοι. Να κάνουμε πράγματα που δε θα κάναμε στη ζωή μας. Και να αποτελέσουμε παραδείγματα και για τον κόσμο προς μίμηση ή προς αποφυγή», είπε ο Γιάννης Νταλιάνης στο περιοδικό Τηλεθεατής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved