Η Πηνελόπη Πιτσούλη στο gossip-tv: Η κόντρα με την Διαβάτη, η αποτυχημένη συνεργασία και οι Πανθέοι
Showbiz

Η Πηνελόπη Πιτσούλη στο gossip-tv: Η κόντρα με την Διαβάτη, η αποτυχημένη συνεργασία και οι Πανθέοι

Ευτυχής συγκυρία και η φετινή στους Πανθέους για την Πηνελόπη Πιτσούλη που θα υποδυθεί την Ιλαρία, καθώς εκτός από τον ενθουσιασμό της που θα είναι κομμάτι αυτής της δουλειάς, σεναριογράφος της σειράς είναι ο γιος της, Άγγελος Χασάπογλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός που μας έχει χαρίσει στιγμές άπειρου γέλιου μέσα από τους ρόλους που έχει υποδυθεί, υποδύεται στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ, την οικονόμο των Πανθέων.

«Είμαι στην υπηρεσία των Πανθέων από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ξέρω τα χούγια και τις αδυναμίες όλων, τις ιστορίες και πολλά από τα μυστικά τους. Είμαι εδώ, για να φροντίζω τα παιδιά του Στρατηγού, όπως φρόντιζα και τον ίδιο με τη γυναίκα του. Δεν έχω επιβάλλει τον σεβασμό, τον έχω κερδίσει με τη στάση μου όλα αυτά τα χρόνια. Με την εχεμύθεια, την αφοσίωση και την πίστη μου στην οικογένεια. Δεν ξεχωρίζω κανένα από τα αδέλφια. Ή μάλλον, όχι. Ψέματα. Η αγαπημένη μου είναι η Χρυσοστόμη. Ναι. Η απόμακρη, πάντα σοβαρή και αυστηρή κόρη του Βλάση. Εγώ την έχω μέσα στην καρδιά μου. Γιατί εγώ ξέρω τι έχει περάσει και πόσο έχει πληγωθεί στη ζωή της. Και θα είμαι πάντα δίπλα της και θα τη στηρίζω όσο εκείνη προσπαθεί να κρατήσει όρθιους τους Πανθέους», λέει η ίδια για τον ρόλο της.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη, πρόσχαρη, ευγενική και έτοιμη να απαντήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε ό, τι κι αν ρωτήθηκε, μίλησε στο gossip-tv.gr και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικογένειά της, στις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει, στο πόσο χαρούμενη είναι που θα παίξει σε αυτή τη σειρά εποχής αλλά δεν δίστασε να αποκαλύψει πως η συμμετοχή της στους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη δεν είναι από αυτές που θυμάται και χαμογελάει καθώς καθόλου δεν της άρεσε η συγκεκριμένη σειρά.

Είναι από τις ηθοποιούς που μπορεί να έχει συνεχή παρουσία στην τηλεόραση και το θέατρο, όμως η οικογένεια είναι πάνω απ΄όλα και τελειώνοντας την κουβέντα μας, την είδαμε να φεύγει αγκαλιά με την νύφη της. Κάτι που ήταν πραγματικά συγκινητικό!

pantheoi.official_375272551_905000744297231_3256237216539641193_n.jpg

Την Ιλαρία θα υποδυθεί στους Πανθέους.

  • Ποια είναι τα πρώτα σας συναισθήματα που είστε κι εσείς κομμάτι των Πανθέων;

Νιώθω πολύ ευτυχισμένη που είμαι σε αυτή τη σειρά που έχει ήθος και ποιότητα. Είναι πολύ σημαντικό.

  • Είναι μια σειρά εποχής που δεν σας έχουμε συνηθίσει σε κάτι τέτοιο…

Αυτή είναι η δεύτερη φορά σε σειρά εποχής. Στα νιάτα μου έπαιζα στην «Οικογένεια Ζαρντή» με τον Γιάννη Βόγλη. Υποδυόμουν μια τρελόγκα Γαλλίδα μάνα! Εγώ τότε ήμουν 35 χρονών και ο Τζούμας που έκανε τον γιο μου ήταν 37.

  • Ο γιος σας Άγγελος Χασάπογλου είναι σεναριογράφος της σειράς και έχετε συνεργαστεί και στο Χαιρέτα μου τον πλάτανο. Πώς είναι να συνεργάζεται μια μαμά με τον γιο της;

Έχουμε αποστασιοποιηθεί από αυτό το θέμα. Είναι καθαρά επαγγελματική η σχέση μας στη δουλειά.

1694782710317-20704349-pitsouli.webp

Η Πηνελόπη Πιτσούλη.

  • Είστε πολλά χρόνια στον χώρο και μάλιστα με συνεχή παρουσία. Πώς καταφέρατε να συνδυάσετε τη δουλειά με την προσωπική ζωή και την οικογένεια;

Πάντα για εμένα ήταν πρώτα η οικογένεια και μετά όλα τα άλλα, είχα βάλει όρια. Θα μπορούσα να είχα κάνει μεγαλύτερη καριέρα. Ακόμα και τώρα που έχω μεγαλώσει είναι δύσκολο γιατί έχω και τα εγγόνια μου.

  • Τα εγγόνια σας έχουν σκοπό να ασχοληθούν κι αυτά με τον χώρο;

Η εγγονή μου! Σπουδάζει στο Καποδιστριακό και δήλωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Είναι και στη σχολή Θεοδοσιάδη. Δεν της δίνω συμβουλές και δεν ανακατεύομαι καθόλου. Έχει δασκάλους να της πουν ό, τι θελήσει και να τη βοηθήσουν.

  • Κάνατε περιουσία;

Έκανα ένα σπίτι μόνο γιατί σπούδασα και τα παιδιά μου. Δεν ήθελα να τους λείπει τίποτα ούτε να έχουν απωθημένα. Εγώ όταν έφυγα από το πατρικό μου δεν είχα καμία βοήθεια και δεν καταδεχόμουν κιόλας και να ζητήσω. Είχαμε περάσει δύσκολα με τον άνδρα μου τότε.

pitsouli33.webp

Στιγμιότυπο από θεατρική παράσταση.

  • Είχατε ποτέ κάποια μεγάλη απώλεια και να έπρεπε να παίξετε στο θέατρο;

Είχε φύγει από τη ζωή η μαμά μου, πολύ μικρή, 65 ετών, από καρδιά. Ήμουν τότε σε μια επιθεώρηση με τον Λάκη Λαζόπουλο ο οποίος είχε δείξει μεγάλη κατανόηση. Ήταν σα να μου κόψανε τον ομφάλιο λώρο. Τα παιδιά μου τότε ήταν μια παρηγοριά. Ένα χρόνο μετά έφυγε και ο μπαμπάς μου γιατί δεν άντεξε το φευγιό.

  • Έχετε άγχος για το αύριο, σκεπτόμενη όλα αυτά που συμβαίνουν στην κοινωνία μας;

Αν σε καταβάλλει το άγχος, θα σου έρθει το κακό. Ό, τι σου έρχεται, το παλεύεις, το προσπερνάς και προχωράς παρακάτω. Το άγχος σε φθίρει, σε καταστρέφει, οπότε δεν έχει νόημα να αγχωθώ όσο τα παιδιά μου είναι γερά και χαρούμενα.

  • Πάντα μιλάτε με τα καλύτερα λόγια για τις συνεργασίες σας. Γιατί είχε τελειώσει νωρίτερα ο ρόλος σας στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη»; Λόγω της κόντρας σας με τη Χρυσούλα Διαβάτη;

Δεν είχαμε κόντρα απλά δεν ταιριάξαμε ποτέ. Ο ρόλος τελείωσε νωρίτερα γιατί δεν μου άρεσε το έργο.

Διαβάστε επίσης:

Οι Πανθέοι: Το gossip-tv στο πλατό γυρισμάτων της σειράς - Αποκλειστικές εικόνες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved