Δανάη Μπάρκα: Δεν λέει να τελειώσει η περιπέτεια υγείας της: «Εδώ... Με θερμοφόρες, αντιβιώσεις...»
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Δεν λέει να τελειώσει η περιπέτεια υγείας της: «Εδώ... Με θερμοφόρες, αντιβιώσεις...»

Συνεχίζει να ταλαιπωρείται με το αφτί της η Δανάη Μπάρκα, παρ' όλο που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Τετάρτη (13/9) με την εκπομπή της Πάμε Δανάη και έδειχνε να είναι καλά. 

Μπορεί να αισθάνεται καλύτερα, όμως συνεχίζει να ακολουθεί συγκεκριμένη αγωγή προκειμένου να ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα που της παρουσιάστηκε πρόσφατα.

danai-mparka.jpg

Η ίδια η παρουσιάστρια και ηθοποιός είχε αποκαλύψει προ ημερών με ανάρτησή της, θέλοντας έτσι να πει και τον πραγματικό λόγο που αναγκαζόταν να αναβάλλει για δύο μέρες την πρεμιέρα της εκπομπής που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 11/9: «Όσοι το έχουν περάσει θα καταλάβουν. Μικρή είχα τρελό θέμα με τα αυτιά. Είχα σπάσει τύμπανα, είχα αφαιρέσει αμυγδαλές, κρεατάκια, τα πάντα όλα. Αντιβιώσεις, κλάματα και πόνοι. Ήμουν ήσυχη, αλλά πριν από 9 μέρες, προφανώς από έντονο ήχο, νερό, αέρα, air condition κλπ, ερεθίστηκε μετά από πολλά χρόνια. Δράμα η κατάσταση, ειδικά τις πρώτες μέρες, αλλά η γιατρός που με έχει από μωρό, με έσωσε όπως πάντα. Πολλές αγωγές, πολλά φάρμακα, αλλά τελειώνει σιγά σιγά το μαρτύριο».

Η Δανάη επανήλθε με νέα ανάρτησή της, ενημερώνοντας του followers της για τις δυσκολίες που συνεχίζει να περνάει με το αυτί της. Συγκεκριμένα ανέβασε μία φωτό από το σπίτι της και έγραψε στη λεζάντα:

«Εδώ, με ζέστη στο σημείο, με θερμοφόρες, με αντιβιώσεις, με σταγόνες, με κορδέλες, με όλα αυτά τα ωραία που χρειάζεται η περιπέτεια του αυτιού».

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

barka.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved